היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האמת שאני לא רוצה ללכת לבקש הפניה לבדיקות דם מהרופאת נשים שלי. מה כל חודש שקצת מאחר אני ירוץ לעשות בדיקה, אני מרגישה קצת מטופשת כי תמיד יום יומיים אחרי הבדיקה אני מקבלת. אני יודעת שהסיכויים קלושים מאוד החודש לדעתי פספסנו את ימי הביוץ (בעל עם קריירה צבאית שמבקר אותי כל 2-3 שבועות...) אני עוברת השבוע לבית חדש שבנינו וכל כך רוצה למלא את החדרים... נקווה שאמשיך לא לקבל- אבל מהסיבות הנכונות!
5 תגובות
עמוד 1
היי ליידי - יש לי שאלה - לפני שאת מקבלת יש לך דימומים בניגוב או קרישוני דם במקלחת או משהו??? או שישר את רואה דם בפד ומבינה שקיבלת? אני יודעת שזה קצת אישי, פשוט מעניין אותי לדעת אם רק אצלי זה מתחיל ככה ורק אחרי יומיים שלושה כאלה מגיעה ה..
תודה
היי מותק את לא צריכה לגשת כל חודש לרופא לבקש בדיקה, את יכולה לצלם אותה ולהתמש בה עד שהיא כבר לא תהיה בתוקף (לרוב 3 חודשיים). בכל מקרה שיהיה בהצלחה
מאמי אני מאחלת לך בהצלחה .. ושב"ה לא תקבלי וכן תמלאי את החדרים בביתך החדש... מחזיקה לך אצבעות
יסמין
אמן אמן אמן אמן שלא תקבלי ב 9 חודשים הקרובים כמובן רק מסיבות נכונות!
GRIZELDA שלום, לענות על שאלתך אין לי שום הפרשות או כתמים. יש לי וסת נורא קצרה ובלי ומאוד חלשה...