שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי השבוע לאזור המרכז ואני מחפשת בית חולים או רופא שעובד עם מכבי ושיהיה גם רופא מצויין באיזור המרכז האים מישהי מכירה את בית החולים ליס באיכילוב והאם הוא מוצלח?
    אשמח לתשובה.אני צריכה להתחיל IVF.
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מכירה את מחלקת יולדות שזה מחלקת מצויינת אחותי ועוד בנות ילדו שם.
    לגבי מחלקת IVF אין לי מושג היתה לי מכרה שהיתה שם ועברה לתל השומר אין לי מושג למה. (תבדקי)
    אני מטופלת בתל השומר ומאוד מרוצה.

איפה את גרה במרכז?

אירית
  • עברתי לגור בחולון
    תל השומר גם עובד עם מכבי?
  • היי אני גם גרה בחולון וכל קופת חולים עובד עם בית חולים שאת מחליטה את נגשת לגינקולוג ומראה לו את הבדיקות והוא יפנה אותך לרופא פוריות ואני ממליצה לך על תל השומר

אשמח לענות על כל שאלה
    אירית
  • הי
    אני טופלתי באסותא החדש ברמת החייל.
    אני עשיתי את הטיפול פרטי אצל פרופ לב רן אבל אני יודעת שהם עובדים עם מכבי כי חברה שלי מתחילה שם פרוטוקול ארוך בעוד שבועיים.
    אני מאוד ממליצה.
    המעבדה שלהם משוכללת מאוד והצוות מקסים.
    שיהיה בהצלחה!
    נעמה
  • אני היום אמורה ללכת ליעוץ שם הבנתי שיש שם את פרופסור שיף שלא ממש מומלץ להגיע אליו אבל השאה אם אני יטופל שם אצל רופאי הבית תיהיה אפשרות לבקש שהוא ספציפית לא יטפל בי?
    ולליידי אני עברתי לגור בחולון בשילוח אם את מכירה את האזור
  • ליד איפה זה שילוח אני 30 שנה גרה בחולון
    אירית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה