היי גם אי חדשה פה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• גם לי יש שחלות פוליצסטיות ,משום מה הרופא שלי אמר לי שאין לי שום בעיה להיכנס להריון...
    אני כבר שנה מנסה להיכנס להריון ורק עכשיו קיבלתי שכל וקראתי על זה קצת...
    עכשיו אני מרגישה עם זה גרוע כי מסתבר שהרופא שלי זלזל ולא הסביר לי כמו שצריך על הנושא
    אשמח אם תעזרו לי אני נורא לחוצה ממה שקראתי
    האם מי שיש לה שחלות פוליצסטיות אינה יכולה להרות ללא טיפול?????
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    ישנם בנות רבות עם שחלות פוליציסטיות שיכולות להרות ללא טיפול, אני נכנסתי להריון אחד עם טיפולים ולהריון השני באופן ספונטני, לצערי ההריון הסתיים ואחרי חצי שנה של נסיונות חזרתי לטיפולים.
    האם המחזורים שלך סדירים? האם את מזהה ביוץ? אם התשובה היא כן סביר להניח שאת יכולה להרות אבל זה עלול לקחת זמן...הרופא שלך צדק מקובל לנסות שנה ובמידה וזה לא הולך לגשת לרופא פוריות.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה