הצלת חיים..בכל מחיר?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דילמה אתית שלי אישית אין תשובה,אבל בכל זאת החלטתי להעלות אותה כאן..למי שעוד לא ראה או קרא את הספר"שומרת אחותי" בימים אלו ישנו סרט שעלה להקרנים שמבוסס על הספר -מקסים,עצוב ובהחלט מעלה שאלה אתית...אם ילד לא עלינו חולה במחלת סרטן קשה האם מותר להורים להביא ילד לעולם עם התאמה גנטית מושלמת רק כדי שהוא יוכל לעזור לו ולהציל,או לנסות להציל אותו?כמובן שזה כולל גם סיכון הילד הנוסף עצמו,דקירות,אישפוזים ולרוב זה בגיל שהילד לא בר דעת ולא מבין מה זה אומר"לעזור לאחי או אחותי"..מה דעתכם?
9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה ממש לא פשוט...
    בסה"כ הילד שנמצא וחולה הוא הילד שאנחנו מכירים ואוהבים ורוצים להצילו בכל מחיר, בעיקר אם המחיר היחיד שאנחנו יכולים זה אח נוסף.
    ראיתי סרט שעסק בזה. זה לא קל מאחר והתינוק מרגע בו הוא נעשה (במעבדה) תכליתו העיקרית היא להציל את חיי האח.
    מן הסתם זה גורם נזק לא קל - בעיקר פסיכולוגי - האם אוהבים אותי בזכות עצמי או האם אוהבים אותי רק בשל ניסיונות ההצלה של אחי הגדול, ואם הניסיון נכשל והאח נפטר חו"ח, האם עדיין יש לי זכות קיום?

לא פשוט ולא הייתי רוצה לעולם להתעמק בסוגיה הזו, אבל אם חלילה אאלץ - נראה שאעשה כל שביכולתי להציל את אהבותיי, גם דרך הבאת אהבה חדשה לעולם....

• זה כל כך לא פשוט, וגם לי אין תשובה
    שלא תדע
  • אוי זה נושא קשה אפילו לחשוב עליו

מקווה ומתפללת שאף אחת לא תצטרך פה להתמודד איתה במציאות

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • אני חושבת בדיוק כמו שענבר כתבה...

מקווה שאכן לא נאלץ לחשוב על הסוגיה הזו באופן אישי

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • http://www.mouse.co.il/CM.movies_item_movie,519,212,7841,.aspx
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • דווקא יש לי תשובה
  • ראיתי את הסרט והייתי די נגד מה שההורים עשו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ]

]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה