טריק מגניב לגיל שנתיים הנורא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יותם אומנם לא בן 2 אבל מתקדם לגילו

6 תגובות
עמוד 1
  • הוא מזכיר לי את שילה ממש!!
    גם שילה היה נכנס להתקפי זעם וצורח, בועט, זורק את עצמו על הרצפה,
    נהיה אדום ומפחיד מרוב בכי וצרחות..
    קראתי על זה המון באינטרנט, פשוט תכתבי "התקפי זעם" ויש על זה חומר..
    סחטיין על הסבלנות לדבר בלחש מול צרחות שכאלה..
    לנו גם היתה שיטה עקבית שעבדה-
    היינו שמים אותו בחדר איך שזה היה מתחיל, אבל לא עוזבים אותו לבד, היינו מתיישבים לידו
    אבל מספיק רחוקים כדי שהוא לא יפגע בנו.. ומדברים אליו גם- בשקט.. מנסים להרגיע,
    להבין מאיפה זה מתחיל.. העיקר- לא לעזוב אותו לבד..
    (פעם היינו עוזבים אותו בחדר לבד עד שהבנו שזה ממש לא נכון!)
    ואז לאט לאט הוא היה נרגע ונותן לנו לחבק אותו, (כי בהתחלה זה היה פשוט בלתי אפשרי!!)
    ולאט לאט העצבים היו נרגעים והצלחנו להבין מה הוא בעצם רוצה, היינו מסבירים לו שאפשר
    לבקש בנחת, ברוגע, ואם זה משהו שלא היינו מרשים- אז גם היינו מסבירים לו בנחת..

בקיצור- שיהיה בהצלחה!!
    זה נרגע מתישהו...
  • אני גם עושה את זה לפעמים. לשחר אמנם אין התקפי זעם אבל הרבה פעמים הואמתחיל לילל או לבכות כזה כשהוא רוצה משהו ואז אני מנמיכה את הקול והוא משתתק כדי להקשיב
    תוספת מהממת למשפחה:
  • זה אכן עובד

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • נכון עובד
    הבעיה שלפעמים שוכחים

• אצלנו זה לא עובד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה