ציילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גריזלדה יקירתי קראתי שאת אמורה עבור צילום רחם ואת חוששת, ורציתי לשתף אותך בחוויה שלי, ברור שזה נורא אינדבדואלי וכל אחת חווה את זה בצורה שונה, ועדיין אני זוכרת את עצמי מלקטת מידע באינטרנט מבנות שעשו את זה...
    קבעתי תור לד"ר טוגנדרייך במכבי השלום, הגעתי לשם לבד בשעה 6:45 לקחתי מספר מילאתי טפסים ושתיתי 2 אדוויל, בשעה 7:05 קראו לי לחדר הבדיקות, הורדתי מכנסיים ובגדים תחתונים ולבשתי חלוק-תחת, נכנסתי לחדר הבדיקה נשכבתי על השולחן וחיכיתי שזה ייגמר, האמת זה היה לא נעים, בהתחלה הרופא משתמש בספקולום לחשוף את צוואר הרחם, כמו בכל בדיקה גינקולוגית, ואחרי זה הוא מזרים את היוד, יש תחושה של כאבי בטן תחתונה ומעין לחץ, אבל אבל אבל זה נגמר תוך 3 דקות בדיוק, בתום הבדיקה הרופא מודיע על הממצאים, ואת מקבלת דיסק תמונות עשר דקות אחרי זה במזכירות.
    חוויתי דברים נעימים מאלה אבל זה היה כל כך קצר כך שזה פשוט נסבל, מייד אח"כ חזרתי לעבודה ולא הזדקקתי לשום משכך כאב, היה דימום קלים מאד ליומים וזהו.
    הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא שסטטיסטית מספר ההריונות המושגים לאחר צילום רחם גבוה! כי אם הייתה חסימה היוד פותח אותה. אז זה שווה יקירתי.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי, התגעגעתי!
    מה שלומך? איפה את היום (בטיפולים כוונתי..)?
    תודה על המידע - מרגיע יחסית אני מפחדת שהמחזור לא יסתיים לי עד ליום הצילום ואז הלך לו חודש שלם :( ... אני אמורה לקבל כל רגע .. מקווה שיגיע כבר ונגמור עם זה.
    את יודעת - אפילו לא עולה לי בראש "מה אני עושה אם מגלים משהו בצילום"??? זו כאילו בכלל לא אופציה ... גם אם יגלו משהו הבנתי שאין הרבה מה לעשות .. ניתוח זה לא משהו שהם אוהבים לעשות שם.
    טוב, לא רוצה לחשוב על זה. מספיק לי לדעת עד לשלב הזה כרגע, מקווה שלא אצטרך להתעמק בזה יותר מזה.
    מחכה לעידכון שלך שיווה
  • יקירתי
    הסירי דאגה מליבך הכל יהיה בסדר עם הצילום ועם התוצאות, זה רק עוד בדיקה שאנחנו צריכות לעבור...גם אני בכלל לא חשבתי שיש אופציה שמשהו יהיה לא בסדר, הדבר היחיד שרציתי שהבדיקה תהיה מאחורי.
    אולי תנסי לשריין לך תור נוסף לצילום, זה די מקובל לעשות את זה בדיוק מהסיבות שציינת.
    לפני כ3 שבועות סיימתי עם הגלולות שנאלצתי לקחת בגלל הציסטה, והתחלתי פרוטוקול קצר, שהניב זקיק אחד, ביום שני הזרקתי אוביטרל והספירה לאחור החלה...מי ייתן ונהיה חלק מאגדת צילום הרחם.
  • אמן אמן אמן אמן!!!
    קיבלתי אז אין צורך בתור נוסף - נגמור עם זה שבוע הבא.
    את בטח משתגעת עכשיו - אני שונאת את השבועיים המתנה האלה - ש ו נ א ת אותם ועוד יותר שונאת את המחזור שמגיע אחריהם. ואז אני אוהבת אותו כי אני חושבת שזה תחילת הריון ... ומעכשיו אני סופרת 40 שבועות ....
    מחזיקה לך מיליון .
  • גם אני עברתי צילום רחם. האמת, לא מבינה למה אומרים שזה נורא כל כך.
    כמעט ולא הרגשתי כלום, קמתי מיד אחרי זה ללא שום כאבים (רק קצת דימום), המשכתי לתפקד רגיל כאילו כלום. אין לך ממה לחשוש. תגיעי עם אנרגיות חיוביות ורק אופטימיות!!!
    שיהיה בהצלחה!!!!
  • תודה כולן, העיקר שיעבור כבר הצילום ושבכלל תעבור תקופת ה"ניסיונות" האלה כבר.
    כואב או לא כואב - כבר אין לי בעיה עם כאבים שיעבור כבר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה