משהו שמטריד אותי בגן..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
18 תגובות
עמוד 1
  • זה בהחלט לא נעים

• אני רואה לפי התגובות שאני לא מגזימה....

תודה
  • אני הייתי מעירה לה במקום
  • אני אדבר עם מנהלת הגן.
    אבל העוזרת עובדת בגן הרבה שנים והיא חברה טובה של המנהלת....
    האם הייתן מספרות גם לאמא של הילדה? זה יכול לעזור או רק להזיק?
  • גם אני הייתי מעירה באותו רגע

[/center]
  • גם לדעתי את לא מגזימה...

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • לדעתי תדברי עם הגננת בקצרה על הנושא, תגידי לה ששמעת את העוזרת קוראת לילדה מופרעת וגם אם זה נכון לדעתך לא צריך להשתמש בזה, זה משפיל את הילדה וכך גם הילדה לא יכולה להשתפר כי היא חושבת שכולם גם ככה חושבים שהיא מופרעת.
    אני לא הייתי מעדכנת את האמא שלי הילדה, לפחות לא עד שהייתי מדברת עם הגננת ורואה את התגובה שלה.

גם לי קורה לפעמיים שאני רואה דברים שבאותו הרגע אני לא יודעת איך להגיב ומה לומר, ולכן אם זה עדין מציק לך אין ספק שאת צריכה לפנות לגננת.
  • טוב....אני בניגוד לכולן פה חושבת שאולי היא אמרה את זה בקטע של טיפה צחוק......לא יודעת אם הייתי עושה עם זה משהו.....
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אורטלי
    אני חושבת גם כמוך שאם היא גננת טובה והילדים אוהבים אותה יכול להיות שאם יעירו לה זה להפך יפגע בילדים כי לא כל אחד אוהב שמביאים לו ביקורת על העבודה שלו במיוחד כהוא כלכך משקיע
    אני יודעת מהגננת של הבת שלי שבאספת הורים היא אמרה שלפעמים הורים לא יודעים להעיר
    וממש פוגעים בגננת או בעוזרת והיו פעמים שהם אפילו בכו אז גם אם מעירים תמיד בצורה
    חייובית ולא לשכוח שכולנו בני אדם

• אורטלי, יכול להיות שהיא אמרה בצחוק.
    אבל כבר כמה ימים שזה מציק לי...
    ואם היא היתה קוראת לה 'סתומונת' או 'טומטומונת' בחצי צחוק ככה?
    לא יודעת, הכל כמובן ברמה של הרגשה - שלי פרטית.
    וזה עשה לי לא טוב....

• rinat24 - ברור שאף אחד לא אוהב שמעבירים עליו ביקורת בלי קשר לסוג העבודה וההשקעה. בתור גננת אני יכולה להגיד לך שהיה לי מאוד נחמד אם לא היו לי מעירים אף פעם

אבל זה לא אומר שאסור להגיד שום דבר. זה לא קשור בכלל. וזה בטח שלא צריך להשפיע על היחס שלה לילדים. אוי ואבוי אם כן!!
    מה שכן, כמו שכתבת, לזכור שכולנו בני אדם ועושים טעויות לפעמים ואומרים דברים שלא היינו אומרים אילו חשבנו פעמיים לפני כן

יולי מג - אמנם לשמוע את המילה מופרע זה מאוד לא נעים ואני חושבת שזאת מילה די קשה לקרוא לילד, את היית שם ושמעת את הטון בו זה נאמר. האם, כמו שמתוקונת העלתה, ייתכן שזה נאמר בחצי צחוק?
    סתם לדוגמא אחרת, מה לגבי "יואב השובב" זה גם לא בסדר? הרי גם מזה הילד יכול לפתח דימוי עצמי שלילי מצד שני שובב זו מילה הרבה "נעימה" מאשר מופרע
    תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • תמר, יכול להיות שהיא אמרה את זה בחצי צחוק...
    אבל משהו בטון שלה ובכל הסיטואציה גרם לי לתחושה לא טובה.
    מה גם שהמילה 'מופרע' יותר קשה (במשמעות) ממילה 'שובב'.

רינת, אני בהחלט מבינה שכולנו בני אדם, ברור.
    לכן נמנעתי מלהעיר לה במקום, כי אני כן נוהגת לחשוב פעמיים (לפחות) לפני שאני מעירה למישהו.
    ושוב, הכל ברמה של הרגשה, ולכן קצת קשה לי להחליט האם לעשות עם זה משהו (כמו לדבר עם המנהלת וכו') או שכרגע לא לעשות כלום ופשוט לשים לב יותר למה שקורה...
  • לא הגזמת, לדעתי אסור לקרוא להם בשמות כמו מופרעונת
  • ממש אבל ממש לא חינוכי ולא לעיניין ובטח לא נותן ליגיטימציה לה ולשאר ילדי הגן

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• אז יש משהו במה שאמרתי, אה?....

אז למה לערב מנהלת? למה לא להגיד לה משהו באופן אישי? לדעתי זה הרבה יותר נראה לי. תבואי אליה בצד, ותגידי לה - "תקשיבי, כבר כמה ימים שאני מסתובבת עם זה בבטן - ואני חייבת לומר לך. לפני כמה ימים, הודיה הפריעה והשתמשת במילה "מופרעונת". המילה הזו קשה ולא מתאים להעיר ככה בעיניי. לא חושבת שמתאים לקרוא ככה לילדים בכלל, קל וחומר לילדים בגיל כה צעיר".
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אם גננת היתה קוראת לילדה "שובבונת"ֿ, אני הייתי מבליגה ושוכחת מכל העניין.
    אבל מילה "מופרעונת" זאת מילה מאוד לא נעימה בלשון המעטה, ויש בה קונוטציה מאוד שלילית, זה לא, לכאן, או לכאן, זאת מילה שלילית חד משמעית.
    יכול להיות שזה נאמר בלי מחשבה תחילה, ויכול להיות שגננת לא התכוונה שזה יהיה שלילי, אבל עדיין, לדעתי, אסור לקרוא לילד מופרע.
    לדעתי את יכולה להעיר לאותה גננת, כמובן בצורה יפה ומכובדת, ולהגיד לה שזה מאוד הפריע לך מאוד
    [[[
  • אני לגמרי עם אורטל!!
    לדעתי לגשת ולהעיר לה בעדינות ולא לעשות מזה סיפור,
    להשאיר את הפניה למנהלת הגן במצבים עקרוניים וחשובים יותר.
    חוץ מזה שאין לנו שליטה על מה הן אומרות לילדים, או איך הן מדברות ביניהן במשך היום בגן.
    לא צריך לעשות סיפור מכל דבר...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה