דילמה- לקחת לרופא? או לחכות? צריכה את עצתכן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקשרו אליי מהגן של שילה שהוא חם ומסטול..
    האמת- מאתמול בלילה בעלי אומר לי- "תראי איך הוא חם.." הבעיה אצל שילה שהוא לא חם במצח,
    הוא חם בבטן, ואני חשבתי שבגלל שהוא ישן עם שמיכת פוך- אז ברור שהוא יהיה חם בבטן,
    הרגעתי אותו שזה בסדר והכל ב"ה רגיל..
    בבוקר- שילה היה קצת בכייני, הכל כאב לו, הכל לא היה לו טוב, אבל ייחסתי את זה ל- בכיינות בוקר..
    מי לא מכיר וחווה בכיינות בוקר?
    אז בגן- הוא לא אכל כלום, רק רצה לישון כל הזמן.. שתה- תה. והגננת הכינה במיוחד בשבילו
    פרוסה עם שוקולד והוא אכל רק 2 ביסים..
    יש לו 38.9 חום וכואב לו הראש..
    עכשיו- לקחת לרופאת ילדים? או לחכות?
    מצד אחד- אם זה סתם משהו ויראלי- עדיף לא לקחת כדי לא להידבק שם בעוד מחלות,
    מצד שני- אם זה לא משהו ויראלי- עדיף לעלות על זה מודם ולטפל בזה כמה שיותר מהר!
    מה עושים??
20 תגובות
עמוד 1
  • ברור שלקחת.

ככה שי הייתה יום ה' והרופא שלח אותנו לשניידר
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • גם שחר ככה מאתמול חזר מהגן עם חום
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הייתי מחכה יום אחד לראות אם החום יורד..
    שירגיש טוב
  • תראי, אם היה לו חום אבל הוא היה חיוני
    אני הייתי מחכה.
    אבל בגלל ששילה גם עם חום, והכי חשוב, מסטול, הייתי לוקחת אותו לרופא ולא מחכה!
    יכול להיות שהוא גם מתייבש בגלל החום.
    [[[
  • לדעתי עדיף לקחת לרופא...
  • אני הייתי נותנת נורופן ורואה אם החום יורד. לפי מה שאת מתארת - זה נשמע רציני.....אם החום יורד - זה בד"כ ויראלי - אבל אני הייתי לוקחת לרופא לשלול דברים אחרים (את אומרת שהוא מסטול, לא אוכל, לא רגוע.....)
    המסנג'ר שלי: [email protected]

• לפי דעתי תזמיני תור לרופא לאחר הצהריים תני לו נורפון וילך לישון כשיקום תראי איך הוא עם יש שיפור מה טוב אם יהיה פחות טוב לרופא
  • לדעתי לכי עם ה

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• הוא בגיל שהוא אומר אם כואב לו הגרון/ האזניים/ הבטן.
    אם זה רק חום וחולשה אז הייתי משאירה בבית עם אקמולי.

מיטל
  • אם יש חום, אני לא מתעסקת בדר"כ....לקחת!
    תרגישו טוב
  • לדעתי, לקחת לא לחכות יכול להיות באמת אוזניים אני לקחתי השבוע את דנדוש ליעוץ ובסוף משום מה הרופאה אפילו בדקה אותה והתברר שלילדה גם יש דלקת חזקה באוזן ימין (כבר מלא פעמים עד היום סבלה מזה) אז אי אפשר לדעת או לסמוך רק על אקמולי או נרופן בדיקה עדיפה גם והכי הרבה תחכי איתו לתור שלכם בחוץ ליד הכניסה.
    http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • אני בדיעה של רוב הבנות

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • החום שלו די גבוה... הייתי לוקחת לרופא

החלמה מהירה
  • לרופא...

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • בוקר טוב איך שילה מרגיש?
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תודה על ההתעניינות-
    שילה אתמול ישן בצהריים איזה 3.5 שעות, עד שירד לו החום והוא קם והתנהג כאילו כלום..
    מ- 16:00 עד 22:00 הוא שיחק, השתולל ואכל כרגיל..
    בגלל שהוא קם מלא אנרגיות- לא קבעתי לו תור לרופא.. התפללתי שזה סתם חום וזה יעבור.
    ב 22:00 היה ו שוב חום ושמנו לו עוד נר.
    הבוקר הוא קם רגיל..

• איזה יופי ב"ה שהוא מרגיש כך

• היי
    לפי דעתי צריך לקחת ילד לרופא כאשר הוא מעלה חום ובמיוחד שהילד טוען שכואב לו הראש.
    אני יספר לך סיפור לפני שלושה חודשים ליה קמה בלילה וטענה שכואב לה הראש והתחילה לבכות בכי היסטרי חיכיתי קצת ואחרי שראיתי שכמה פעמים היא מתלוננת בלילה בשעה 24:00 נסעתי לבית חולים ושם אמרו לי שיש לה חשד לדלקת בקרום המוח ילד עם חום וכאבי ראש זה הסימנים אז אני רוצה להגיד לך שאני מאחלת לך רק טוב ואת כל הטוב אבל ילד שלא מרגיש טוב חייבים לקחת אותו לרופא אפילו שזה סתם.
    רחל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה