אחרי לילה ללא שינה במחלקת יולדות אני שוב איתכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה,
    הכל התחיל אתמול בצהריים,התחילו לי התכווצויות קצת לא משהו חריג כאלה צירים מדומים שאני מכירה כבר מההריון עם יעלי.
    זה המשיך והמשיך עד שבשעה5 אחה"צ זה כבר הפך למשהו הרבה יותר מסודר וכואבבבבבבבבב משהו שלא יכולתי לשבת בבית ולא לעשות איתו כלום.
    החלטתי ללכת למוקד נשים אצלינו בקופה ולראות מה הם אומרים.
    ההתכווצויות האלו ממש היו מרגישים לי כמו צירים.
    חיברו אותי למוניטור שבאמת הראה שיש צירים כל 3-5 דקות לא משהו שנפלתי מהכסא ממנו אבל עדיין כואבים מאוד .
    האחות חשבה שאולי זה צירים מהתייבשות ושלחה אותי לעשות בדיקת שתן שהראתה שאני מיובשת לגמרי.
    הם חיברו אותי שם שעתיים לנוזלים נתנו לי 2 ליטר נוזלים וניסו שוב מוניטור.
    הפעם המוניטור עדין הראה צירים כל 5-6 דקות וזה כבר ממש לא התחבר להם טוב עם כל העניין.
    רופא בדק אותי שם אמר שזה צירים ופעילות רחמית שלא צריכה להיות ואם זה היה קשור רק להתיבשות זה היה צריך להפסיק מיד אחרי בדק לי צוואר הרחם שהראתה התקצרות אל ממש לא משמעותית ושלח אותי למיון יולדות לבדוק האם ניתן לעצור את תהליך הלידה שלדבריו החל.
    הוא כמובן התחיל להרגיע אותי שאין בעיה ללדת בשבוע 32 מבחינת העוברים הם שורדים רק פגים וכו' וכו' אני כמובן נכנסתי לסרטים.
    הגעתי הביתה התארגנתי לקחתי דברים שמנו את יעלי אצל שכנה ויצאנו לבית חולים שערי צדק בי-ם.
    כל הדרך הצירים הרגו אותי וממש התחזקו ואני כולי בסרטים.
    הגענו לשם הכל כמובן לוקח שעות הגענו בערך ב11 וחצי בלילה.
    שוב עשו מוניטור אבל הפלא ופלא אין כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    פשוט הזוי!!!!!!
    לקחו שוב 20 פעם בדיקת שתן ובדיקת דם ועוד שקית אחתשל נוזלים ואלטרה סאונד שהראה עוד קצת התקצרות בצוואר הרחם אבל לא קריטת ושוב פעם מוניטור בקיצור חירפנו אותי שם כמה שעות עד שהתחננתי שאני רוצה לעוף הביתה ישבתי להם על המוח מ1 עד 3 וחצי שיחתמו לי שיחרור וזהו.
    בסופו של דבר הנס קרה חתמו לי שיחרור עם המשך מעקב בעוד שבוע לגבי צוואר הרחם מנוחה בבית של 3 ימים והמון שתיה שאני חייבת לשתות ולא יודעת איך לעזאזל לעשות את זה.
    העיקר שאני עדין כאן איתכן.
    מקווה שעוד תראו אותי לפחות חודש עד שאני יהיה בתשיעי.
    אני ממש בסיוטים ללדת עכשיו זה נראה לי א אמיתי שילד כזה פיצי יצא משם כבר עכשיו.

[
    [
    [
9 תגובות
עמוד 1
  • אכן מלחיץ...

תקפידי על שתיה מרובה ומנוחה
    בע"ה שהלידה תגיע במועדה
  • וואייייי
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אכן מלחיץ.
    רק לסבר את האוזן - עוד שבועיים נחגוג 3 לילדה שיצאה בשבוע 32
  • הכל יהיה בסדר אבל מאמי באמת חשוב שתשתי עם כל הכבוד זה מוביל לצירים וצירים מהתייבשות לא דבר טוב בכלל

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• אוייי מלחיץ נורא.. טוב שעכשיו בסדר..
    שמרי על עצמך - מים מנוחה וחכי עוד קצת..
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • מחזיקה לך

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לשתות, לשתות, לשתות ולנוח המון.

מחזיקה אצבעות שתחזיקי מעמד לפחות עוד חודש וחצי
  • תנוחי היטב ושמרי על עצמך

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה