היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי אצל הרופא, יש לי דלקת גרון. נתנו לי אנטיביוטיקה אבל אני ממש לא מתלהבת לקחת... קניתי בכל מקרה אבל אולי כדאי לי לנסות עוד יומיים כדורי מציצה? מה אתן אומרות?
13 תגובות
עמוד 1
אם זו דלקת חיידקית, עדיף שתקחי את האנטיביוטיקה כי היא לא עוברת לבד... כדורי מציצה היו מועילים לך במקרה של וירוס, אבל אל תזניחי, כי דלקת גרון יכולה להתפתח לדלקת עמוקה יותר (מיתרי הקול, סימפונות, ובמקרה החריף גם דלקת ריאות)
החלמה מהירה
ברור שלקחת אם את מרגישה לאחר כמה ימים שיפור אפשר להפסיק
לקחת
הי, אם עשו לך משטח גרון ונמצא חיידק אז צריך אנטיביוטיקה. אם את מתחילה לקחת אנטיביוטיקה אז לקחת את כל המנות שרשמו לך!לא להפסיק באמצע כי אז עשית רק חצי עבודה+הרגת את החיידיקם הטובים שחיים לנו בגוף וזה מחליש את הגוף ואת מערכת החיסון.
החלמה מהירה!! רעות הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
תרגישי טוב ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
קודם כל תודה
תחכי מחר לתוצאות כי אנטיביוטיקה בשום פנים ואופן לא מפסיקים באמצע!
אני עם נטלי.....
בכלל אני טיפוס כזה שאם אני לא מתה - אני לא הולכת לרופאים ולא לקחת כדורים..... המסנג'ר שלי: [email protected]
תיקחי וכמו שכתבו לך בשום אופן לא להפסיק ותרגישי טוב.
נראה לי באמת הכי טוב לחכות לתוצאות של המשטח ואז להחליט... אני כמוך אור-טל שונאת ללכת לרופאים ועוד יותר שונאת לקחת תרופות
לקחת לקחת לקחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תלמדי מהניסיון המר שלי.... לפני כחצי שנה הזנחתי דלקת גרון שנראתה לי סתמית וקיוויתי שתעבור לבד. אז לא רק שהיא לא עברה לבד, אלא גם הסתבכה בטירוף ולאחר כמה שבועות התחילה לי דלקת ראומטית במפרקים (כאבי תופת) ובהתחלה אפילו לא ידעתי שזה קשור, אבל לאחר המון בדיקות, הרופא הסביר לי שזאת אחת ההסתבכויות השכיחות של דלקת גרון, שעל פניה נראית מחלה פשוטה, אבל אסור לזלזל בה. אני לא רוצה להפחיד, אבל זה מה שקרה לי, זה היה קשה, כואב ומתיש ונמשך כמה חודשים טובים. וכמובן, הייתי מופצצת באנטיביוטיקה בכמויות אדירות (1500 מ"ג ביום!), וגם לאחר שהיה נראה שהכל עבר, זה חזר אח"כ עוד שלוש פעמים. כך שאני ממליצה לך לקחת אנטיביוטיקה במינון שהרופא רשם ולא להפסיק באמצע. מה שכן, כל עוד את נוטלת אנטיביוטיקה, מאוד רצוי לקחת גם פרוביוטיקה, כך החיידקים הטובים לא נעלמים מהגוף והאיזון הטבעי לא משתבש.
תרגישי טוב
כמו שיולי מג כתבה לך, לקחת פרוביוטיקה: שעתיים אחרי מתן אנטיביוטיקה (לא לפני ולא באותו זמן כי אנטיביוטיקה תחסל את החיידקים הטובים שבפרוביוטיקה, לכן מחכים שעתיים לאחר מנת אנטיביוטיקה כדי שחיידקים הטובים ישרדו) [[[
גם אני בדיעה של לקחת
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!