-
עניתי לך כבר
-
זה קורה בדרך כלל
בדרך כלל הערכה של שמאי נמוכה ב10-15% מסכום שמבקשים על הדירה.
במקרה כזה את יכולה רק לבקש ממוכרים להוריד את המחיר.
זכותם לא להיענות לבקשה שלכם, כי סגרתם מחיר שרשום בחוזה.
[[[
-
אז מה? הם יתבעו אותי שזה לא אשמתי בכלל?
השמאי הוריד לנו 40 אלף שקל מאיפה אני אביא
אוף מדינה חרא
-
זאת לא הבעייה שלהם, למרות שזאת לא אשמתך.
מה שקורה זה ככה: כשסופרים כמה כסף יש לקניית דירה, לוקחים בחשבון את עניין השמאי, ז"א מוסיפים לתקציב עוד בערך 10-15% ממחיר הפוטנציאלי.
את יכולה עכשיו או לקחת הלוואה, או להתחנן שמוכרים יורידו לכם קצת מהמחיר (סבירות נמוכה ביותר שהם יוותרו על 40 אלף ש"ח, אבל אולי אפשר לשכנע אותם לוותר על 15 אלף)
[[[
-
שמעתי לא מעט על מצבים דומים, אני יודעת שכאשר מודעים לזה מראש אז מבקשים מהשמאי בבקשה לרשום סכום דומה שיתאים לכם לפחות, אותנו הוא שאל זה מתאים לכם היה ממש נחמד
[
דביר04/02/07
עירית01/03/77
-
אמרתי לך לפי דעתי תקחי הלוואה ותפרסי אותה לכמה שנים טובות
-
גם לנו זה קרה,
וזה היה ממש מעצבן, כי הוא העריך את הבית בפחות,
וכל הדירות באיזור שלי היו יותר....
אנחנו לקחנו הלוואה משלימה....
שרית,
אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
-
גם אצלינו השמאי העריך בפחות- הבנתי שזה טריק של הבנקים.....
-
אין לי מושג מה את אמורה לעשות. אבל למה ומה הקשר ל"מדינה חרא"???
למה בכל דבר המדינה אשמה?
-
כי כל דבר במקום לעזור לזוגות צעירים המדינה רק מחפשת להקשות...
רק מחפשים איך לקחת עוד כסף ועוד כסף מאנשים...
כי עכשיו אני צריכה לשלם עוד כסף לשמאי אחר או לקחת עוד הלוואה לסכום שהשמאי הוריד
אין התחשבות בכלום במדינה הזו
-
לא אתחיל להפוך את זה לויכוח ציוני.
שורה תחתונה - אם לא טוב לך - לכי מכאן. יש לנו מספיק שונאים מבחוץ. ממש לא צריך את השנאה הזו גם מבפנים.
דרך אגב - המדינה היא כלל האנשים שמאכלסים אותה - אז מה זה אומר עליך???
-
תאמיני לי אם יכלתי והיה לי אומץ לעזוב את כולם הייתי בורחת מכאן כבר מזמן... ורק בגלל המצב פה.. ואני לא מדברת על המצב הבטחוני
את יכולה לשאול מלא אנשים שיגידו לך דברים דומים ובאמת לא באה להתווכח זכותו של כל אחד לראות את הדברים איך שהוא רוצה אבל זה מתסכל מאוד שהמדינה לא עוזרת.
אני אתן לך דוגמא הכי קטנה שהייתי סטודנטית הגשתי בקשה לעירייה לקבל הנחה בארנונה כמו שנהוג לסטודנטים והם עשו הכל וחיפשו בנרות את כל התירוצים למה אני לא יכולה לקבל הנחה ובסוף באמת לא קיבלתי, אפילו שהייתי סטודנטית ולא עבדתי.
אז זה מדינה שעוזרת למי שצריך? לא סתם עשו השבוע תוכנית על סגירת חובות אנשים מתאבדים בגלל זה
-
אם את מרשה לעצמך לא לעבוד מאחר ואת סטודנטית - זו בעיה שלך. לא של המדינה. אם בקשת הנחה בארנונה ולא קיבלת - זו העיריה ולא המדינה.
לחיות במקום שכל הזמן מקללים, אילו מן חיים אלה?
אין ספק שבכל ארצות העולם האחרות טוב יותר. בארה"ב - אם אין לך ביטוח בריאות - מי יסתכל עלייך? ומדיניות הרווחה? לא היית רוצה להיכנס אליה.
או במילים אחרות - לכל מקום בעולם יש את הפלוסים והמינוסים שלו - רק שבארצות אחרות בגלל שזה לא "שלנו" ישראלים ויהודים נוהגים לדרוש הרבה פחות ולהתלונן פחות.
-
סליחה על ההתערבות, אבל linbar את לא מדייקת:
לא כל סטודנט יכול גם לעבוד. יש מקצועות קשים מאד עם לימודים ב"משרה מלאה".
אני למדתי משהו כזה, היו לי 55 נקודות בשנה (55 שעות לימוד שבועיות! זה יותר ממשרה מלאה בעבודה) ולא היה לי זמן לנשום.
אז לא כל סטודנט "מרשה לעצמו" לא לעבוד. יש כאלה שפשוט לא יכולים.
ואם המדינה שואפת שיהיו כאן אנשים מכל המקצועות, היא צריכה להקל עליהם בזמן הלימודים.
והדבר השני, אין הבדל בין העיריה למדינה. העיריה היא לא בית עסק עצמאי אלא מוסד של המדינה.
-
תראי לפעמים זה קורה כמו שציינו הבנות...
אבל !!! אם את מוכרת את הבית שלך ...זכותך לבקש כמה שאתם רואים לנכון ולהתמקח בעת הצורך עד העמק השווה ולא פחות מהערכת השמאי.
http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=27096