לגבי ivf בבקשה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר אני ובת זוגתי לחיים התחלנו טיפול לאחר שיש איתי בעיות(דרור בן 24)בזרע שיש לאחר 2 בדיקות זרע נימצאו בבדיקה היה רשום בודדים בתנועה לכן התחלנו הפרייה חוץ גופית ואנחנו חדשים בזה עם 2-3 שאלות מאודד חשובות וללא עזרה ומענה והפנתה אותנו אליך לפורום היקר הזה בתקווה שתיתן לנו מענה בהקדם האפשרי כי בעוד י4 ימים בת זוגתי מקבלת וסת ואנו מתחילים את ההזרקות של הגונאל
    אז השאלות שלי הם כאלה
    1: האם שיש בעיה אצל הגבר והאישה בסדר לחלוטיןלאחר המון בדקות שעשתה האם הפעם הראשונה של ההפריה סיכוייה גבוהים מאשר שיש בעיה אצל האישה או לא קשור
    2:הד"ר המטפל בנו ביקש מימני להקפיא זרע על מנת שאם ביום ההפריה לא יהיה בזרע שאתן זירעונים שיהיה מנת זרע קפואה אז שאלתי בבית חולים בתל אביב ואמרו לי שלהקפיא מנת זרע 1 אפילו שזה רק ל3 ימים עולה כ500 שח וזה המון בישבילי האם יש בית חולים או מקום אחר שיקח לי פחות כסף להקפאה של 3 ימים של מנת זרע או שאני יכול להשים את המנת זרע במקפיא הביתי ולהגביר את ההקפאה
    3:האם יש אפשרות לקבל באיזה מקום או עמותה את עט מזרק הגונאל ואו החומר להזרקה השני בפחות כסף ויש לנו את ההישתתפות מהמדינה יש מקום שיעלה פחות מ280 לגונאל ולחומר ההזרקה השני 190 שח יש מקום או עמותה שאפשר לקבל בפחות מהמחירים האלה
    זהו ד"ר ניכבד אודה לך מאוד אם תשב תשומת ליבך אל שאלותיי כי מאוד חשוב לי להבין את התשובות והבנתי שאתה מיתמחה בנושא ואוהב לעזור מקווה שתענה בהקדם המוון תודה לך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום דרור
    הסיכוי להריון , כאשר הבעיה היא של הגבר, והאישה צעירה ואצלה הכל תקין , הוא גבוה באופן יחסי למצבים אחרים
    בענין התשלום עבור ההקפאה , לצערי כך זה מקובל גם אצלנו
    לא ידוע לי על עמותה שעוזרת בענין ההקפאה או התשלום עבור התרופות

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה