היי בנות..אני חדשה ..תיכנסו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות... התחתנתי ביוני 2009 (לפני חצי שנה) וביום של החתונה הפסקתי גלולות לאחר 3 שנים. עד לפני חודשיים וחצי לא ניסינו להיכנס להריון ורק בחודשיים האחרונים החלטנו לנסות להיכנס להריון.. את המחזור הראשון קיבלתי בסדר גמור אבל את המחזור האחרון שהיה לפני שבוע וחצי קיבלתי קצת קשה כי היה לי איחור של שבוע (בד"כ הוא מגיע כמו שעון)והייתי בטוחה שאני בהריון לבסוף קיבלתי ומאוד התאכזבתי. אני יודעת שזה אבסורד כי רק התחלנו יחסית לנסות,לעומת בנות כאן שמנסות הרבה זמן אבל תמיד יש בתוכי את הפחד שזה לא ייקרה בקרוב... בדיוק עכשיו החלטתי לשמור על 7 נקיים וללכת שבוע הבא ב"ה למקווה. (מה שלפני זה לא הייתי עושה לצערי..) מקווה שיהיה בסדר... מישהי יודעת להסביר לי במדויק את תהליך 7 נקיים???אחרי זה אני אמורה לבייץ? סליחה על הבורות אבל אין לי שמץ..אשמח לתשובות.. ואני מאחלת לכל אחת ואחת כאן שתהיה שנה של בשורות טובות ב"ה ורק בריאות אושר ואהבה. אנחנו עוד נשתמע...
6 תגובות
עמוד 1
  • היי...

שלום לך...
    אין לי מושג אפילו לא קלוי איך סופרים 7 נקיים.
    מה שכן.... לגבי לדעת מתי הביוץ שלך... אז ככה.
    ביוץ ב ד ר ך כ ל ל מתרחש סביב 10 עד 14 יום מקבלת המחזור.

אני אזפר לך את השיטה שבה אני נכסתי להריון פעמיים וזה אחרי הסבר קצרצר מהרופא נשים שלי.

מהיום הראשון של המחזור - תספרי 10 ימים ואז תקיימו יחסי מין יום כן ויום לא למשך 10 ימים נוספים.

עדיף יום כן ויום לא כ ככה האיכות של הזרע יותר טובה מאשר אם זה יהיה כל יום.

אחרי שבעלך גומר בפנים... תניחי כרית מתחת לאגן ותרימי קצת את הרגליים על הקיר... ככה איזה 10 דקות.

על הפעם הראשונה נכנסתי ככה להריון עם הבן הגדול שלי...

אם השנייה... לקח 3 חודשים
  • שלום לך. טוב אז ככה כשאת מקבלת את הווסת ביום הראשון כשאת מבחינה שהדימום הוא דם אדום לא חום ולא בהיר.. את סופרת את הימים בהתאם . לדוגמה אצלי הדימום בערך חמישה ימים אז יום רבעי אני בודקת אחרי מקלחת עם מוך דחוק בשעת ערביים זאת אומרת חצי שעה בערך לפני שקיעת השמש שמה את הבדית וממתינה לראות אם נקי עד יציאת הכוכבים אם הבדית מוכתמת אז לחכות ליום שלמחרת ולבצע את אותו התהליך . אם הבדית נקייה ביום חמישי כמו אצלי אז את מתחילה לספור שבעה ימים נקיים . עכשיו אל תשכחי את צריכה לספור ולבדוק לפי הימים שלך . שלא תפספסי יום או שתקדימי. עוד משהו מאמי אם את רוצה עוד משהו שיטיב עמך אותו שבוע.. את מה שעשית בבדיקה עם המוך דחוק תעשי כל בוקר במשך שבעת הימים הנקיים זה מעולה אומרים שאת מצילה מלאך כל פעם שאת עושה זאת וחוץ מזה שתגיעי למקווה יותר נקייה הכוונה מבפנים. וכשאת מגיעה למקווה אותם מלאכים מלויים אותך . אז בהצלחה ואם יש לך שאלה אני כאן שבת שלום

יסמין
  • ברוכה הבאה!
    יסמין ענתה לך יותר טוב ממה שאוכל לענות לך
    לגבי המקווה, בעבר הייתי הולכת מתי שהיה נוח לי, עכשיו אני ממש משתדלת להקפיד ובלי שום קשר להריון אני חושבת שזה טוב לגוף ולנפש
    הלוואי והחודש הוא החודש שלך
    שנה אזרחית נפלאה מלאה
  • היי ...!

אני הייתי ממליצה לך לקנות את הספר של טהרת המשפחה .

בגלל שכול אחת אומרת משהו ובסוף לא תביני כלום .

זה לא יקר וזה שווה , וזה קל להבנה !

אני מאוד ממליצה לשמור טהרת המשפחה גם אם את לא דתיה !

ככה גם תעשי בלי טעויות ובע"ה ה' יהיה בעזרך !

מאחלת לך המון בהצלחה
  • מאמי תעשי מה שנראה לך אותי הדריכה רבנית שהיא גם מדריכה כלות וגם מרצה בכל הארץ. לא ההיתי מכשילה אותך. יש באינטרנט אתרים על טהרת המשפחה תעייני בזה. אולי זה יטיב עמך וכשתלכי למקווה תתיעצי ותשאלי את הבלניית . בהצלחה

יסמין
  • היי
    קודם כל בהצלחה!!!
    לגבי השמירת טהרה אל תתביישי לשאול שאלות ואפילו הכי קטנות
    יש תמיד מי שיענה לך ולא קורה שום דבר אם את טועה העיקר הכוונה
    טוב אז שמקבלים מחזור ותלוי כמה ימי מחזור יש לך בסוף המחזור שאת רואה
    שאין דימומים עושים שטיפה [אפשר כבר לעשות אחרי 4 ימים של מחזור]
    בערך שעה אפילו שעתיים לפני השקיעה שהיום השקיעה [זה 20 דקותאחרי הדלקת
    נרות שבת בלוח שנה]
    אם את לא בבית ואת לא יכולה לעשות שטיפה אפשר אם מגבון לח
    אחכך מכניסים את העד למשך 20 דקות ומוציאים ורואים אם הוא נקי
    מתחילים לספור 7 ימים ובאותו היום שבוע אחכך טובלים[ דוג' אם עשית בדיקה של
    מוך דחוק 20 דקות ביום רביעי אז את טובלת היום רביעי לאחר שבוע]
    ולגבי הבדיקות בשאר השבוע הכי חשוב זה ביום הראשון השלישי והאחרון של השבעה נקיים
    אם את לא מסתדרת אם הבדיקות הכי חשובלספור 7 ימים שאת נקיה ולטבול במקווה
    וזהו
    יכול להיות מצב שהביוץ שלך יהיה בימים של ה7 נקיים ולכן
    אחרי כמה פעמים שאתם מנסים להיכנס להריון שווה לבדוק אצל רופא נשים
    מתי בדיוק הביוץ כי אני מכירה המון בנות ששומרות טהרה שלא ידעו למה הם
    לא נכנסות להריון ובסוף גילו שהביוץ הוא מוקדם
    בהצלחה קצת ארוך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה