מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני בת 26 ונשואה חצי שנה. הפסקתי לקחת גלולה לפני 4 חודשים ולאו דווקא כי תכננתי להיכנס להריון אלא יותר כ"הכנת הקרקע", ובכל זאת ברגע שהפסקתי עם הגלולה כאילו נסחפתי לכיוון הלנסות... מההתחלה בכלל לא הייתי בטוחה ב-100% שזה מה שאני רוצה אבל ככל שהזמן עבר התחלתי לנסות,לברר על הביוץ, על החישוב, ובגלל שאני חסרת סבלנות בזבוז מסיבי על בדיקות הריון ביתיות. אפילו רכשתי בדיקת ביוץ. בנוסף האמא הפולניה שלי משגעת אותי בטענה שבגלל שלקחתי גלולות במשך 8 שנים אז דפקתי לעצמי את המערכת...אני חושבת שלחוסר סבלנות שלי היה כמובן תפקיד מהותי בכל התהליך הנ"ל... בכל אופן, עכשיו הפסים האדומים שולטים במחשבות שלי לפחות שבוע בחודש וזה מתסכל... מתסכל כי זה יוצא כל הזמן שלילי, בכל אופן החלטתי לשתף אתכן כי מי יכול להבין יותר טוב?
    החודש בפעם הראשונה השתמשתי בביוצית יצא לי חיובי ביום ה-13 ועשיתי סקס ביום ה-13,14 וה-15. לא יכלתי להתפאק והיום קניתי בדיקה ביתית שאומרת שאפשר לדעת עד 6 ימים לפני האיחור ויצא לי שלילי. זה אומר שאין סיכוי או שמוקדם מדי לדעת?

תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • אני חייבת להגיב לגבי הגלולות, אין מצב שדפקת לעצמך את המערכת! פשוט אין!
    אז תרגיעי את מי שצריך להרגיע, כי אני הייתי 10 שנים על גלולות ללא הפסקה וכבר בחודש השני לניסיונות נקלטנו והתוצאה לפנייך...
    בהצלחה

• היי שלום לך.. בכל הקשור לגלולות אין לי מושג אף פעם לא לקחתי. אני מנסה כבר שנה ולא הולך לי. עם כל הערכות של הביוץ והכול. מה שאני יכולה להמליץ לך שתחכי עוד כמה ימים אפילו עד ש מאחר ואז תעשי בדיקה. תהיי אופטימית ופחות בלחץ . לחץ לא עוזר בכלל. מחזיקה לך ושב"ה יהיו לך בשורות טובות.

יסמין
  • גם אני בהתחלה הייתי בודקת יום לפני איחור..והמחזור שלי בכלל ל סדיר.
    אחרי זה יומיים איחור..והמחזור היה מגיע אחרי יום.
    ובפעם האחונה לא היה לי מחזור כמעט חודשיים..אז הספקתי לעשות 3 בדיקות.
    עדיף לחכות לאיחור של ממש, ורק אז לעשות בדיקה ביתית...למרות שאם את כמוני..תבזבזי הרבה כסף לפני שתוכלי להחזיק את עצמך עד האיחור.
  • אני קרובה להשתגע, מחר אני אמורה לקבל מחזור, ואצלי הוא מדויק כמו שעון
    ואני לא יכולה הלתאפק יותר, מתה לעשות בדיקת שתן ועוצרת את עצמי.
    היום לא היה לי חשק לעשן כל היום, גם לא אחרי אורחת צהרים טובה ואני אוהבת לעשן!!!
    אולי בכל זאת לעשות היום בדיקה זה בסדר, הביוץ היה בדיוק לפני שבועיים?
  • לפני האיחור המיוחל כדאי להשתמש בפיפי של בוקר..אז גם ככה תצטרכי לחכות למחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה