אז מה קורה עם זה בסוף ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
16 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג אבל אני לא משלמת להם שימשיכו לבקש בינתיים עוד לא ביקשו אבל אני גם לא מתכוונת לשלם להם
  • אצלנו היא ביקשה....עדיין לא שילמתי.....כנראה בפעם הבאה שנהיה שם אני אצטרך......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • החל מ 01.01 לא צריך לשלם יותר טיפת חלב! זהו נגמר!
    ]
  • בטוח ?? כי אצלנו טיפת חלב ממוקמת בסניף הכללית והיא ממש שולחת לשלם במשרד....
  • חודש שעבר היינו - הם שייכים למשרד הבריאות.

סאנשיין - מאיפה את יודעת?
  • מתוך אתר טיפת חלב -
    "ביישובים מסויימים, התחנות מופעלות ע"י קופות החולים, ובאחרים ע"י לשכת הבריאות הממשלתית והעירייה המקומית.
    לקופות החולים מכבי, מאוחדת ולאומית יש הסכם שיתוף פעולה, שעל פיו בערים וביישובים רבים, חברי
    מכבי, מאוחדת ולאומית מקבלים שירות בכל תחנת טיפת חלב ללא תלות בהשתייכותם לקופת החולים.
    ניתן כמובן לברר לגבי תחנת טיפת חלב הרלוונטית עבורכם גם בסניף קופת החולים שבו אתם מטופלים".

ובגלל זה השוני במחירים. אני בתל אביב שילמתי רק פעם אחת, בביקור הראשון כמה מאות וזהו, עד גיל 5.

תבדקו את זה, כל אחת בסניף שלה.
  • http://www.health.gov.il/download/forms/a3186_sbn14_08.pdf

זה הדבר הכי מעודכן שמצאתי.....לדעתי - עדיין צריך לשלם......
  • אוף ! מה הקטע? הן מקבלות משכורת הרי..אצלנו היא עובדת כולה 3 ימים בשבוע...לא כולל שישי.... אז מה הקטע? שתעבוד כל השבוע 8 שעות ואז נשלם לה ...אני לא אמורה להיות "השלמת הכנסה"
  • כל פעם שמעלים פה את הנושא הזה אני ממש לא מבינה על מה מדובר
  • נטלי - זה בגלל שאת גרה על הירח - מי שגר באזורים האלו לא משלם......

מיכל - דווקא לי זה פותח מצויין.....נכנסתי שוב לבדוק...יכול להיות שאין לך את התוכנה אקרובט במחשב?

בעיקרון זה חוזר מנכ"ל מ-2008 של משרד הבריאות. זה העיקר:

1. כידוע, שירותי טיפת חלב מסופקים הן ע"י המדינה ,הן ע"י רשויות מקומיות והן ע"י קופות החולים.

2. קופות החולים מספקות את השירות בשני מסלולים. האחד – מסלול של מתן שירותים למבוטחיהן ללא מעורבות מימונית של משרד הבריאות, והשני – מתן שירות באיו"ש כנגד תמיכה ספציפית ומחויבות של קופות החולים לספק את השירות לכלל מבוטחי קופות החולים שקופתם אינה מפעילה תחנת טיפת חלב באותו יישוב.

3. האגרה הנגבית ע"י המדינה וקופות החולים עומדת על סכום של 184 ₪ לחצי שנה עד גיל שנה וחצי. סכום אגרה זה הוא נמוך מהסכום הקבוע בחוק וקופות החולים מקבלות כנגד ההנחה השתתפות כספית מסוימת מטעם המדינה.

4. יודגש, כי בעוד שהתשלום מתבצע עבור 3 חצאי השנה שעד הגעת הפעוט לגיל שנה וחצי (להלן- תקופה טיפולית ראשונית) הרי שהזכאות למעקב נמשכת עד גיל 5 עבור הפעוט בלא שההורים נדרשים לשאת בכל תשלום נוסף.

5. במשפחה בה יש מספר פעוטות, התשלום נגבה עבור ילד אחד והזכאות לשירות היא של כלל הפעוטות באותה משפחה במהלך 5 השנים כאמור. נוסף פעוט למשפחה בתקופת חמש השנים שמן המועד שבו ניתן השירות לראשונה לילד שעבורו שולמה האגרה לאחרונה, יחול הפטור גם על הפעוט הנוסף למשך כל תקופת חמש השנים, ולגבי פעוט נוסף שהשלים, בתוך תקופת חמש השנים האמורות, את התקופה הטיפולית הראשונית- יחול הפטור גם על יתרת הטיפול, אף מעבר לתקופת חמש השנים האמורות. במידה ונסתיימה תקופת החמש שנים כשטרם מלאו לפעוט הנוסף שנה וחצי (כלומר,טרם סיום התקופה הטיפולית הראשונית ביחס לאותו פעוט), יש להשלים את התשלום בגין חצאי השנה הנוספים מעבר ל – 5 שנים ועד שימלאו לפעוט שנוסף שנה וחצי.
  • לא אורטל, אני רק 3 חודשים גרה על הירח, וכל שלושת החודשים הללו לא היינו בטיפת חלב. אני מדברת על טיפת חלב בנתניה, שם הייתי גרה עד לפני שלושה חודשים...
  • חחח עד גיל שנה וחצי...אז אני אדחה את הביקור עד ששחר יהיה בן שנה וחצי... למה אני אשלם עכשיו בשביל 3 חודשים...
  • באמת נטלי? זה נדיר....אני עשיתי תחקיר קטן כבר לפני כמה חודשים.

1. בחוק אסור למנוע שירותים ממי שלא יכול לשלם. זו עובדה.
    2. התחום הזה של טיפות חלב פרוץ. חלק מנהלות קופות החולים, חלק מנהלים גורמים פרטיים וחלק מנהל משרד הבריאות. אי לכך ובהתאם לזאת - כל תחנה גובה מה בראש שלה. מי שמשלם הבטחת הכנסה - פטור.
    3. עד שלא יסדירו את הניהול בחוק - אנחנו, כאימהות נשלם את המחיר
  • אז אני לא מקבלת הבטחת הכנסה, גם אני ובעלי עובדים, אף אחד מעולם לא שאל אותי שם על מצבי הכלכלי כך שזה לא נראה לי קשור ליכולת שלי לשלם, חוץ מזה אחותי באותה תחנה עם הילדים שלה וגם היא לא משלמת שקל
  • אני גרה בנתניה ושייכת לתחנה של משרד הבריאות ועל החצי שנה הראשונה דרשו באיחור ושילמתי לא זוכרת כמה וגם על החצי השני דרשו באיחור ושילמתי ועל החצי השלישי לא דרשו ואני לא מתכוונת לשלם. הם בכלל לא יודעים מה שנעשה איתם כזה ברדק שם שהם בכלל לא שמים לב שהם לא נתנו שובר.
    טוב לדעת שביטלו את התשלום

• נושא מחבר תגובות
    חדש מ 1.1.2010 01.01.2010

רותי ברוך
    11

שלום לכולם

החל מ 1.1.2010 אין יותר תשלום אגרה בטיפת חלב. הישרות יינתן בחינם .!!!!

ל י ד ע ת כ ן

העתקתי את זה מאתר כללית , פורום טיפת חלב.
    * רותי ברוך - היא אחות טיפת חלב של הפורום
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה