מיכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • red]מיכל אולי תסתמי כבר את הפה?????????????????????????????[/red]
    למה איזה ניסיון את חושבת שיש לך? זה שעשית 3 ילדים הופך אותך לסופר נני?
    את יורדת כאן על בנות שהן משועממות רצח ואת מבלה כבר שנה רביעית מול המחשב כל היום את או כאן או בפייסבוק.אז בואי לא נדבר על בנות שמשעמם להן אוקיי?
    את כל הזמן מתגאה בעברך המקצועי חחח הצחקת אותי את מובטלת כבר שנים אין לך שום ניסין כבר כל הידע שהיה לך עבר מן העולם ולנהל סניף של מקדונלדס זה עדיין לא ניהול לשכה של איזה שר אז חלאס להתפאר בזה!! עובדה שלא מקבלים אותך באף מקום ולא זה לא בגלל שיש לך ילדים זה רק בגלל שאין לך מה להציע חוץ מהגוף היפה שנשאר לך אחרי 3 לידות.
    בכל פעם שיש כאן מריבה או בפורום השכן את קופצת יותר גרוע מחרגול וישר פותחת את הפה ביוב שלך ומתחילה לקלל כמו בהמה!!
    את גאותנית ושויצרית ובפועל אין לך על מה את יותר גרועה מעקרת בית נואשת!

אז יאללה תני גז ולכי להכין עוף בטריאקי ופירה
21 תגובות
עמוד 1

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • היא הרסה את כל הפורום תמיכה עם הפה המסריח שלה. הגיע הזמן שמישהו ישתיק אותה.
    אורטל תקפצי לפורום השכן ותראי!

כאילו שכאן היא לא עושה לכן בלגן לפעמים...

ואני לא רוצה להזדהות רק כדי שלא תפתח עליי ג'ורה
  • אבל למה את עושה את זה פההההההההההההההההה????
    ]

• עזבו סיון השתגעה
    איך יראו?גלית מחקה את הקללות שלכן אליי וכל הגועל שפתחת שם...את
    וחברות שלך. צאי מכאן...
  • אני מזהה קנאה
  • אחרי שהחלפת כל כך הרבה שמות משתמשים, עוד לא קלטת?

לחיצה על כפתור "אישור" מביעה הסכמה כי לא יפורסם על ידך שום דבר שהוא: גס, מהווה הטרדה, שנאה, איום, מפר את זכות הפרטיות של אחרים, בעל תוכן מיני או בלתי חוקי.
    חוץ מזה שאת מדברת בגסות ולא צריך להוכיח את זה, איך את מדברת על סיון?

ולאחת מפה, כבר מכירים אותה כאן, לא היה צורך
  • אתן יודעות מה? אתן צודקות

לא יודעת למה כתבתי את זה גם כאן. סתם מעצבים אני מתנצלת.

ומי שכתבה כאן שהיא מזהה קנאה - תרשי לי לגחך חחח אם היית מכירה אותי היית יודעת שהאחרונה על פני תבל שאני אקנא בה זו היא. יש לי עבודה והכנסה מצויינת ברוך ה' , ילדים יפים, בעל מקסים ואחלה בית ורכב. על מה אני אקנא ממנה?
  • יווו אני רואה שמח כאן

• חרגולה... גם את בשמך ובשאר השמות שלך הפרת את אלו..אז את יודעת מהי שותפות לעבירה..דינה כדין כל..אז איך אומרים..שתיקה יפה לחכמים ואת מבלבלת במוח וחופרת
  • אני מסכימה עם מרינה

• אחת מפה, זה שיש לך עבודה, רכב, ילדים יפים, בית זה לא אומר שאת יכולה לא להרגיש קנאה
  • מה זה משנה מי רושם את ההודעה?
    אם זו מישהי שיש לה השכלה ועבודה, מיכל תגיד: זה לא שווה ושאני פליצה

אם זו מישהי שעובדת קשה לפרנסתה, מיכל תגיד: אני לא צריכה לעבוד, מקנאות?

אם זו מישהי שיש לה כסף והיא לא צריכה לעבוד, מיכל תגיד: לפחות אני לא חיה על חשבון הורי/בעלי ומפרנסת.

כל התגובות ידועות מראש, לא משנה מי יגיד לה מה.

העיניין הוא שזה מלווה בפה ג'ורה מסריח וגסות רוח (ולזה התכוונתי בציטוט, למי שלא הבינה) וזה אנחנו לא רוצות בפורום!!

כל מה שרשמתי לה לא הייתה מילה אחת של קללה, אבל תקראו מה היא רושמת זה פשוט גועל נפש.

זה שאחת מפה לא היתה צריכה לרשום את זה כאן, היא הסכימה.
    זה שלא מעירים לה בפורום, גם לא מנהלת הפורום, זה לא בסדר!
  • אז זהו..שזה מאוד משנה מי רושם את ההודעה...
    ומיכל תוקפת את מי שלא מעיזה לכתוב בשמה האמיתי..וזאת תגובה דיי
    מתבקשת לדעתי...
    אני גם שונאת לענות לחסויות למינהן..איתך הסליחה

• זהו, שאף אחד לא פנה אליה ולא התייחס אליה בגלוי או בחסוי.

תארי לך מצב שיש מישהי שמקללת וממש לא נעים לקרוא את ההודעות שלה ולראות אותה משפילה בנות שלא עשו שום דבר רע....ואת רוצה להעיר לה אבל יודעת שהיא תתחיל ללכלך עליך (קללות בלי קשר ועם קשר למי שאת ומה שאת, דברים שסיפרת על עצמך בעבר התלבטויות...), מה היית עושה? נכנסת כמו שאת ומקבלת קללות? לא מגיבה בכלל?

וחוץ מזה מה שהיא עשתה כאן, רשמה שם של מישהי שהיא לא יודעת שזו היא באמת זה ממש ממש מגעיל.
  • הגישות שלנו שפוט קצת שונות...

• מיכל כנסי שנייה למסנגר.

אני פה עד 15:55 אז תעשי את זה מהר
  • מתוקה שלי - אני את מה שאני חושבת עליך כתבתי בשם שלי ולא צריכה להיכנס כחסויה
    לא פותחת גם בפורום הזה את הנושא - מספיק שאת הפה ג'ורה שלך חשפת בפורום תמיכה, לפחות פה נשאיר לך עוד קצת כבוד

מי שרוצה להבין על מה מדובר מוזמנת לפורום השני - ומי שלא שיהיה לה יום מדהים

באהבה סיון
  • אחת מפה, זה היה ממש מיותר לפתוח שרשור כזה גם פה
    אין צורך להלבין פני אדם ברבים,,,,
    היה מה שהיה בפורום תמיכה ושם זה צריך היה להגמר
    יום נפלא

• הופה אני רואה שכל המריבות בפורום השכן עוברות לפה
  • נשבעת לכן, זה לא פורום הורים חדשים זה פורום מריבות חדשות.
    יאללה חלאס. אתן מוציאות את כל החשק להיכנס לפורום הזה ולפורום תמיכה. מספיק כבר.
  • מרינה ממי לאן נעלמת תגידי לי ? מה הנפקדות הזו?
    עזבי אותך ..זה לדבר עם ילדות שעדיין חלב אימן על השפתיים....
    כאלו שאין להן מושג מהם החיים באמת..הן עדיין עטופות פוך...מה שנקרא.
    לקלל וכו'..עין תחת עין - שן תחת שן ותו לא... מי שהעזה להכפיש את שמי לקלל
    לדבר בצורה לא הולמת קיבלה בומרנג ועכשיו כואב לה וטוב שכך
    הן נכנסות חסויות כי הן מפחדות... שמא יגלו איזה פרצוף באמת יש להן...
    ואולי יכנסו בהן ולא יאהבו אותן..אז אני אמיתית ואני אומרת בפנים אני לא מפחדת גם בפרצוף להגיד מה אני חושבת..האמת כואבת ומי שככואב לה נכנסת חסויה ויורה... אז לירות גם אני יודעת... לפחות אני עושה את זה בלי פחד ממה יגידו עליי... מי שמכירה אותי יודעת מי אני ומי שלא...חושבת שאני אולי כוחנית או שחצנית או גאוותנית וכו' אבל...אין להן מושג וגם לא יהיה...

סיון להשאיר לעצמי כבוד?..אין לך מושג כמה כבוד עצמי יש לי
    כשאת נזקקת לעזרה כלכלית באי לעזרה בין אם לקחת או לא זה לא משנה..
    לסימילאק לא היה לך כסף ! באתי לעזור רציתי לעזור ! ואת מעזה לדבר בצורה כזו?..שלי אין כבוד?..שאני בן אדם רע ומגעיל?..אז לא מותק, אני לא אצא לעזור למישהו חומרית או ריגשית בשביל לקבל פידבק או קרדיטים מהבנות אלא אני יעשה מה ואת הריגשי שלך שמרי לבית שלך לא לי... לא עובד עליי העיניי עגל האלו שמחה שיצא לי "להכיר" את הגועל שבך ושמחה יותר מזה שלא בזבזתי עלייך משאבים נוספים.ביי מותק

לכל שאר הבנות..מדובר בבנות שעינן צרה כלפי כולם...הן מקנאות בבחורה שיש לה כסף וכל הזמן מישהי נכנסת כדי להכנס בה על שום מה ולמה קנתה עגלה של 6000 שקל כאילו יוצא להן מהכיס או יורד להן מביטוח לאומי...הן קנאיות הן ילדות קטנות זה הכל.. קמו כמו קבוצת פרחות וכל אחת משחקת אותה קדושה מעונה... מסכנה שקרעתי לה את הצורה ממש מוכות מה אני יגיד לכן

שבוע טוב לכולנו ..גם למפלצות בע"מ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה