עצה בבקשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יש לי שאלה איך זה יתכן שאני מקיימת עם בעלי יחסים כבר שנתיים ללא אמצעי הגנה וכשחלטנו להכנס להריון אז זה היה כמעט לפי הספר עם ערכות ביוץ רגליים למעלה מה שרק אפשר. ונוסף לכך אף פעם לא השתמשתי בגלולות. אני מפחדת שאני יצטרך לעשות הפריות. מישהי שאולי בקיאה בנושא הזה יכולה לענות לי בבקשה. הראש שלי לא מפסיק לעבוד שעות נוספות מאז שהרופא הפנה את בעלי לבדיקת זרע ואותי לכל מיני בדיקות.אני פשוט בחוסר וודאות מה יהיה הלאה. אני קוראת שהבנות עושות הזרעה או בדיקות זקיקים השאלה אם הופנתי לרופא פוריות ישר מבלי לבצע שום בדיקה כזו אומרת משהו אחר לגביי. מבולבלת ????

יסמין
5 תגובות
עמוד 1
  • הלחץ שבו את נמצאת מזה שנתיים לא תורם הרבה.
    הרופא שלח לבדיקות כדי מראש לבדוק שאין בעיות נדירות או משהו ממש פיזי שיפסול התעברות טיבעית.
    כדי לא לשלוח ישר להפריות ולנסות קודם כל את האקקלומין (נירא לי כך קוראים לו) שהוא לדעתי צעד ראשון.
    בכל מקרה..הבדיקות זה כדי לשלול משהו נוראי..אז אל תפחדי.. הוא צריך לדעת שהכל בסדר..לא?
  • צהריים טובים. תודה לך על תשובתך. אבל לא נראה לי הגיוני שזוג מקיים יחסים שנתיים ולא היה שום הריון בנוסף לכך שאנכנו פועלים לפי הכללים... מה שבאמת מפחיד שגיסי ואישתו עברו גם הם מסע של הפריות עד שנקלטו התאומים שלהם. אני מפחדת לעבור את אותו הדבר.

יסמין
  • היי ...!

כול אחד לפי המצב שלו !

אני כבר 5 שנים עושה הכל לפי הספר ושום דבר לא זז ..

אני מכירה בנות שאחרי 4 , 5 ,10 שנים נקלטו טיבעי אני מאמינה שהכל מאת ה'!

יש בנות שנקלטות טיבעי אחרי החתונה ואח"כ לא מצליחות
    ויש בנות שעושות טיפול נקלטות ואח"כ נקלטות טיבעי .
    הכל מאת ה'!!!

תעשי מה שהרופאים יגידו ותתפללי הרבה תאמיני לי אין כמו תפילות
    רק זה יעזור ואני מאחלת לך להקלט להריון בע"ה במהרה
    גם אם זה על ידי טיפול חשובה התוצאה לא הדרך ...
    " הבוטח בה' חסד יסובבנו" תבטחי בקדוש ברוך הוא ובע"ה הכל יהיה בסדר !
    בהצלחה
  • כמו רעיה אני אומר לך, כל דבר בעיתו ולכל אחת מאיתנו הסיפור הכואב שלה,,,
    אני כבר למעלה משנה בסרט הזה וכבר עברתי 2 הפלות,,,,לא יודעת אם זה עדיף או לא על פני רק לנסות אבל כפי שאת מבינה זה לא פשוט ונורא מייגע
    צריך לחשוב חיובי להתפלל ולהאמין שזה יגיע
  • צודקות.. תודה לכן בנות ושיהיה בהצלחה לכולנו וב"ה שהכל יסתדר לטובה.. אמן

יסמין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה