פיצויי פיטורים אחרי לידה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

למי שמבינה ויכולה לענות לי:
    אם אני חתומה על סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורין, זה בעצם הסכום שאני אמורה לקבל אם מפטרים אותי/מתפטרת לאחר לידה?
    או שזהפיצויים לאחר לידה הם בנוסף ?
11 תגובות
עמוד 1
  • סעיף 14 מגן עלייך מכך שהמעביד ישתמש בכספי התגמולים לפיצויים
    זה לא כסף שמיועד לפיצויים
    אם יש בקופת גמל גם קופת פיצויים אז זה חלק מהפיצויים שאת אמורה לקבל

• בחיי מיטלי

• בחיי שגם אני התבלבלתי
  • פיצויי פיטורים אחרי לידה זה בדיוק אותו סכום שהיית מקבלת אם היו מפטרים אותך....
    לגבי הסעיף 14... מה שמיטלטול כתבה...

• נניח שיש לך קופת גמל שבתוכה יש גם רכיב של פיצויים, אז הסכום זה יכלל בסך הפיצויים שאת אמורה לקבל, כלומר אם המעביד הפקיד נניח 3000 ש"ח לקופת הפיצויים שבקופת הגמל, ומגיע לך 5000 ש"ח פיצויים אז תקבלי מחברת הביטוח 3000 שקלים לפיצויים והמעביד יוסיף עוד 2000

אבל אם קופת הגמל מכילה רק רכיבים של גמל ופנסיה, אז המעביד לא יוכל למשוך משם כספים לטובת הפיצויים...

• סליחה שאני חופרת...

מה שאת אומרת זה, שאם חתמתי על סעיף 14 (אני כמעט בטוחה שזה כולל פיצויים, בערב אני אבדוק בתלוש שכר) אז אני יכולה להיות רגועה שאני מקבלת פיצויים
  • עבדת שם שנה?
    אם כולל חופשת הלידה זה שנה ו-3 חודשים אז מגיע לך משכורת ורבע

• אוי טעות שלי, כבר 2010 , חחחחחחחחחחח

התחלתי ב- 7/2008 והלידה ב- 6/2010 (אני עדיין בהריון
  • יחסי עובד מעביד מסתיימים ברגע שנגמרים 14 שבועות חופשת לידה

כלום לקראת סוף חודש 9/09, תחילת 10/09

יגיעו לך פיצויים של 2.25 משכורות

• מגיע לך משכורת על כל שנה... ואם זה חלק משנה אז את החלק היחסי... נגיד משכורת וחצי....
    את הכסף שבקופה לוקח בערך חודש לשחרר... ואת היתרה אם יש את מקבלת במשכורת העוקבת (ב-1 לחודש או ב-10 מתי שמקבלים אצלכם משכורות)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה