היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביומיים האחרונים לפני הלידה גם לי היה - זה היה סיווטטטטט כלום לא הרגיע, אלוורה שמרחתי - קצת כן.....
בהצלחה!!! לא לשכוח לעדכן כשהפתיחה 3.5 המסנג'ר שלי: [email protected]
וואייי אוטוטוטוווו יש התקדמות!
ביומיים האחרונים לפני הלידה גם לי היה - זה היה סיווטטטטט כלום לא הרגיע, אלוורה שמרחתי - קצת כן.....
בהצלחה!!! לא לשכוח לעדכן כשהפתיחה 3.5 המסנג'ר שלי: [email protected]
וואלה אורטל טוב לדעת ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
ווואאו מאמי איזו התרגשות, את ממש שם יאללה כבר קישתא ולידה קלה אמן ואמן
דבר ראשון שיהיה בהצלחה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
וואי איזה כייף ילה אוטוטו זה ניגמר לגבי הגרדת אל תזכירי לי את זה בשתי ההריונות שלי סבלתי מגרדת נוראית מחודש 8 והייתי אצל הרבה רופאים ואפילו שלחו אותי למיון מחשש למשהוא בכבד וכלום לא עזר אמא שלי אמרה שגם היא הייתה סובלת מגרדת זה אחת הסיבות שאני לא רוצה להיות בהריון רוצה תינוק מוכן חחחחחחחחחח
תודה מתוקות לגבי הגרדת בדקתי זה אופייני בסוף ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
יש לי מילה אחת בשבילך........
קישטא
איזה התנחלות דפקה! תספרי לה שיותר כיף להיות בבית מהצד השני של אמא