מיכל יש לי ממך בקשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא באתי לפה והכפשתי את השם שלך ולא ניסיתי לגרום לבנות פה לשנוא אותך. את מה שיש ביננו תשאירי ביננו ופורום תמיכה.
    כל המריבה שיש קשורה לפורום השני וזה לא פייר מצידך לבוא ולהכפיש את השם שלי.
    בפורום תמיכה ניסית להכפיש את השם של שלומית ולא הצלחת אז פה את מנסה את השם שלי?

אני מעולם לא קיבלתי ממך הצעה לעזרה כלכלית ואני מודה שגם אם הייתי מקבלת אז רוב הסיכויים שהייתי מנסה להתחמק כמו מהרבה בנות אחרות פה, כי תכלס לא נעים לי
    הדבר היחיד שהצעת לי זה להיפגש בארומה ושתתני לי עצות לתקציב משפחתי טוב יותר - ועל זה אני מודה לך מאוד, כי אין ספק שהכוונה היתה טובה.

אין לי בעיה איתך בתור בן אדם, במציאות את בטוח בן אדם מקסים כלפי המשפחה שלך והמכרים שלך, אבל פה בפורום את מרשה לעצמך לפתוח פה ג'ורה וזה לא נעים לי ולעוד רבות אחרות.
    לך כנראה יש בעיה איתי בתור בן אדם אבל זה זכותך למרות שאת לא מכירה אותי בגרוש (את בעצמך אמרת שאני בן אדם שלא זוכרים)
    בנות סליחה שהייתן צריכות להיות עדות גם כן למה שאנחנו עדות במשך 3 ימים בפורום תמיכה. סליחה שעורבתן בדברים שלא לכן.

שיהיה לכן המשך שבוע מקסים

באהבה סיון
1 תגובות
עמוד 1
  • סיון יקירתי, את לא צריכה להתנצל.
    כאן יש בנות שמכירות טוב את מיכל, אל תדאגי

מיכל יכולה להתרברב בפורום תמיכה על כמות הילדים שיש לה, אבל כאן יש מי שישתיק אותה, תסמכי על הבנות כאן
    עובדה שכאן היא לא פתחה את תג'ורה שלה עד היום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה