כול כך רוצה להיות אמא . זה חזק ממני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אז נכון נעלמתי .. רציתי קצת לנקות את הראש ממחשבות , עברו עלי שבועיים לא קלים בכלל. זה התחיל בשאיבה שעברה יחסית בסדר קצת כאב מעצבן ... אח"כ ההחזרה ואז כאבים שאי אפשר להסביר , קשה לנשום , משם ישר למיון מסתבר שיש לי גירוי יתר בשחלות מכול ההורמונים , הבטן נפוחה ברמות שאתן לא מבינות בכלל (ובטח שזה לא מה שאני חושבת שזה ..רק מדמיינת)ומשם אשפוז לא פחות ולא יותר , ל4 ימים אתן קולטות ... ואז ביקורי רופא שכול אחד אומר לי שלרוב הפעמים שקורה גירוי שכזה אז זה בגלל שהעוברים נקלטו .. ואני נושמת לרווחה ..
    חוזרת הביתה ומה נשאר עוד שבוע .... שעבר אני חייבת לציין די מהר השתדלתי להעסיק את עצמי בכול מיני דברים , עבודה ,חברות, משפחה,באמת כול מיני .. ואז אתן לא מאמינות המחזור מאחר . ועוד יום ועוד יום ... ויש איחור של 5 ימים מה שבחיים לא קורה .
    ולי אין אומץ אפילו לגשת לעשות בדיקת הריון אלא מחכה כמו ילדה טובה לבדיקת הבטא שהיום היתה .. ובבוקר תור של בנות מפה עד להודעה חדשה ואני כול כך עסוקה במחשבות משלי זה כן זה לא .. אם זה כן אני הולכת להיות אמא איזה צמרמורת , ואם זה לא אני יבכה כמו ילדה קטנה ..
    ואז הטלפון הגורלי מהרופא שלי שהתשובה היא שלילית למרות האיחור (כנראה מכול הבלאגן של ההורמונים שהיו אצלי בגוף ) ...
    ואז בכיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בלי סוף , מאיפה כוח לעבור את זה עוד פעם , מה עוד פעם אומרים בעבודה על העדרות כול ארוכה ....
    אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתי זה יגיע גם אלי מתי?????????????????
4 תגובות
עמוד 1
  • טל יקרה,
    אני יודעת שכרגע את בתוך ים של כאב, אני מבינה אותך, אני יכולה לבכות איתך ולחבק אותך...אבל כרגע שום דבר לא מנחם...אני עברתי הפלה של הריון אקטופי(מחוץ לרחם) לפני כמה ימים. הכאב על האובדן של החוסר מימוש (אבל רק לבנתיים...) הוא בלתי נסבל ברמות שורטות ומכאיבות שאי אפשר לתאר.
    לאחר האשפוז שלי בבית חולים בדרך החוצה אחרי שעברתי את ההפלה פגשתי את הרופא שלי הוא אמר לי שהרבה צדיקים נולדו אחרי הרבה קשיים, באותו רגע למרות כל הכאבים הרגשיים והפיזים החלטתי "לקחת" את מה שהוא אמר וזה נותן לי כוח להמשיך. אולי זה גם יתן לך גם קצת כוח...
    אנחנו רוצות ילדים וזה יקרה לנו כך או אחרת, המטרה חשובה, והדרך קשה קשה לפעמים אבל שאת תחבקי את הילד או הילדה שלך הריח שלו יהיה כל כך מתוק ומיוחד, אני בטוחה בזה.

אני שולחת לך חיבוקים מחזקים

• מקסימה אחת, זה יקרה, את עוד תראי אבל סבלנות, כל דבר בעיתו

תבכי, תתאבלי, תעכלי ואז תחזרי כמו גדולה למירוץ
    בהצלחה
  • תודה יקירותי על התמיכה , וההקשבה למי שענתה ....
    מקוה שמה שאומרים : הזמן מרפא .. יעזור קצת ולאט לאט אני ירים את עצמי מחדש , ואני יודעת שזה יקרה.. סתם לפעמיים עולות מחשבות כשאת לבד ..
    עכשיו אתן קולטות למה אני מתפללת ... שהמחזור שלי יגיע... אוי כמה אירוני הדבר
  • היי מותק..!

אני כול כך מצטערת שלמוע
    רק שתדעי שכולנו באותו המצב !
    אני יודעת שזה לא מעודד אבל ...

אני עברתי 7 טיפולים כול פעם דימיינתי לי מה יקרה אם ..?
    אבל לצערי אף פעם לא הצליח וכול פעם מחדש לא נשארים קפואים .

אין מה לעשות נשמה !
    רק להתפלל הרבה ולעשות בעצת הרופאים .
    תבכי מותר לבכות ( מה שכן ההורמונים גם תורמים לבכי )

אבל אסור להתייאש !
    תאמיני שזה יקרה וזה יקרה בע"ה .
    אני מאחלת לך ולכולנו בהצלחה ושנזכה לזרע בר קיימא
    ונצא כולנו בידיים מלאות .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה