דינה ושיווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התגעגעתי!
    איפה שלא תהיו אני מקווה ששתיכן בסדר, אתן חסרות כאן בפורום
    זה הזמן לאחל לכן שנה אזרחית נפלאה מלאה חוויות טובות וממלאות
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק..
    יקירתי המקסימה, תודה רבה לך על התעניינות, החלטתי לקחת הפסקה מהפורום, לא בצורה רשמית או רצינית אבל לנוח מעט... ממשיכים בטיפולים בסבב של זריקות ואוגרים כוחות להמשך הדרך...

בסך הכל אני הרבה יותר מבסדר, מלאה באמונה ובשמחה ובבטחון שריבונו של עולם מתווה ומנהל את העולם עבורינו... אני מחכה לאותה שעה מתוקה שאני אתחיל לספור את חודשי ההריון.

אני מציצה עליכן, בודקת אם יש חדש, מחכה בקוצר רוח לבשורות טובות בשביל כולן, מתפללת שריבונו של עולם ימלא את משאלות הלב של כולנו כאן ובכלל וכל אחת תזכה להתחיל את הספירה שלה של חודשי הריון בשמחה ובנחת.

כל התחדשות היא סיבה למסיבה, ותחילתה של שנה אזרחית היא הזדמנות לאחל לכולן אושר ונחת והריון בריא ותקין בלי שום עכבות או קשיים!

מקווה שאצלך הדברים מסתדרים ומתקדמים בנחת ובשמחה, מחכה כל כך לשמוע בשורות טובות ממך ומכולן.
  • היי מותק מה שלומך?
    אני (עדיין) כאן כל הזמן, בדיוק לפני רגע עניתי למישהיא בפורום פוריות, כולי תקווה שבקרוב יסגר הפורום מחוסר דרישה, אבל עד אז...אני כאן.
    לפני שבוע הזרקתי אוביטרל ועוד שבוע וקצת אני אוכל לעשות בדיקה .
    תודה יקירה על האיחולים, שנה אזרחית נפלאה, מלאה בבריאות אושר אהבה ובייביס.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה