בוקרר טוב חברים שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• תקשיבו עבר כמעט חודש מאז שגיליתי שההריון שלי כשל.
    ודי כבר שיחליטו כבר בעבודה שלי מה הם עושים איתי!!!
    כלומר- הם החליטו ומחכים בכליון עיניים בדיוק כמוני ,אבל מסתבר שהתמת עוד לא סגר את התיק שלי אז עד שלא יסגר- אין להם אישור לשנות לי את תנאי המשרה .
    ונמאס לי להיות באויר!
    מה שכן, מאז שזה קרה , פתאום הבנתי שאין לי סכוי למשהו טוב פה אז התחלתי לשים פס גדול על כל העולם ואשתו ויגידו מה שיגידו ופתאום אני כבר לא לחוצה , ולא עצובה , ושכולם יקפצו . פתאום אני רגועה כמו שלא הייתי חודשים (וזה למרות שברור לי שאני אצטרך לחפש עבודה ואין לי חשק לזה)
    לכו תדעו, אולי ברוגע הזה אני אכנס שוב להריון והפעם זה ילך בצורה טובה . ברוגע . ולא בעצבים ובכי ודכאון.
    יש מצב גם שבעלי יתחיל לעבוד
    ויריני שלנו מדהים מדהים מדהים - אין דברים כאלו (חמסה על המלך שלי)

קיצר חפרתי על הבוקר - אבל מזמן לא עדכנתי .
    מה עוד- בואנה RIT- קישטה רציני ! שיהיה בהצלחה גדולה !
    יום טוב לכולם , נטול בלאגנים
14 תגובות
עמוד 1

• בוקר טוב פרפר נחמד

• ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• בוקר טוב יקירה
  • תודה , דווקא באמת מזמן לא הראיתי לכן את יריני , אבל אין לי מושג איך..אין לי אפילו תמונות בפייסבוק כך שגם זה ...

• המסנג'ר שלי: [email protected]

• תמשיכי להיות רגועה

• כל הכבוד לך על הגישה

• עם גישה כזאת כמו שאת כותבת אין מצב שהדברים לא יהיו מעולים
    וקוראים מדברייך שההרגשה "השחורה" עברה והנה מתחיל עידן מקסים וחדש
    את תראי שבלי לשים לב את תתבשרי בבשורות טובות במהרה ויעברו עליך 9 חודשים שלמים של שיעמום וכמממממהההההה שתציקי לנו כאן

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה