זריקות.....אוף..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל בנות הפורום היקרות,
    אני אמורה להתחיל סבב זריקות ראשון לאחר שהאיקקלומין לא השפיע - יש לי שחלות פוליציסטיות
    כיוון שזו פעם ראשונה שלי, אני מאוד חוששת
    אשמח לשמוע מהנסיון שלכן, תוך כמה ימים אמור להיות הביוץ?
    הרופא נתן לי זריקות פוריגון, כל יום 50 מ"ל....
    האם אתן מכירות בנות שנכנסו להריון לאחר טיפולי זריקות?
    האם הזריקות פוגעות ברירית הרחם, בדומה לאיקקלומין?

המון תודה לכן
    הפורום הזה ממש מנחם ומרגיע (:
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה
    ברוכה הבאה למועדון, החשש מובן בהחלט אבל אין ממה, הזריקות ניתנות באמצעות עט ידידותי ביותר למשתמש, עם מחט חד פעמית וזעירה.
    בפעם הראשונה תיגשי לאחות שתראה לך בפעם השניה כבר תעשי את זה בעצמך בקלות.
    לשאלתך כן אני מכירה בנות שהרו מטיפול בפוריגון אני!, מהטיפול הראשון, היום הגמד שלי כבר בן שנתיים ואני מנסה שוב כבר מספר חודשיים לשחזר את ההצלחה.
    בניגוד לאייקלומין הפוריגון לא גורם לרירית הרחם להיות דקה יותר, התגובה לטיפול היא אינדבואלית אבל מהירה (ענין של מספר ימים עד שבועיים).
    המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה