היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נתחיל מזה שכבר לא נעים לי שאני חופרת לכן בזמן האחרון בעיניין הגן.... אבל שוב יש משהו עיצבן אותי. מאור כבר שבוע לא הלך לגן כי הוא חולה. כל השבוע אף אחת מהגננות/עוזרות וכו' לא טרחה להרים טלפון ולשאול מה שלומו... רק היום, כאמור, שבוע אחרי שהוא לא הגיע, הגננת התקשרה על הבוקר ב-9.00. אני עדיין ישנתי
15 תגובות
עמוד 1
כשעידן היה חולה התקשרו אחרי יומים..
אצלנו ביום היעדרות ראשון לא מתקשרים, ביום העידרות שני מתקשרים, וכל יומיים מתקשרים...
תודה
יו הייתי נחנקת אם בעלי היה מדבר ככה לגננת אבל טוב מאוד שאמר את שלו , שידעו שהן לא בסדר . גם אצלינו התקשרו ביום השלישי בבוקר ... (וגמני התחלתי כבר לפעפע מעצבים עליהן חחח)
אצלנו ביום השני הן כבר מתקשרות, ואחר כך מתקשרות הרבה , כול יומיים...
כל הכבוד לבעלך שדיבר אליה ככה!!!!!1
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין
אצלנו מתקשרים על כל דבר...
למשל, בייבי נפלה בגן אז התקשרו באמצע היום. באותו ערב במקרה עלה לה החום, אז לא שלחתי אותה למחרת, בבוקר קיבלתי טלפון מהגן לוודא שזה לא בגלל הנפילה. אח"כ היתה שבת, בראשון בבוקר שוב קיבלתי טלפון ובשני בערב (הגננת התקשרה מהבית!!).
אני מאד מעריכה את זה
ואווו ממש כל הכבוד לבעל ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
תודה בנות
אצלנו גם אחרי יומיים
עדיף איך שבעלך מדבר מאשר "אחד בפה אחד בלב"
אצלנו זה כמו הרוב אחרי יומים מתקשרים --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני גם פעם עשיתי סקר על זה כאן......
אצלנו אחרי יומיים-שלושה בד"כ מתקשרים, אבל גם לא תמיד..... המסנג'ר שלי: [email protected]
עכשיו אני עוד יותר עצבנית עליהן
כל הכבוד לבעלך! ככה צריך וככה אני הייתי עושה!! אצלינו כמו הרוב - אחרי יומיים וכל יומיים