היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חברה שלי בעבודה בהריון והיא שאלה אותי כאמא ל-2 האם בהריון מותר לאכול דג סלמון מעושן- האמת לא הייתי בטוחה בתשובה כי אם הוא מעושן אז בעצם הוא לא נא
8 תגובות
עמוד 1
בעיקרון אסור כי דג מעושן הוא לא דג שמבושל כראוי...
אני אכלתי סושי כמה פעמים בהריון...... המסנג'ר שלי: [email protected]
כיוון שגם אני מאוד אוהבת ועשיתי על זה הרבה מחקר ונכון יש שטוענים שלא אז בדקתי עם הרופא שלי לגבי כל הדגים המעושנים חד משמעית ד"ר צוקר נפטלי אמר לי שאין בעיה לאכול אותם כל עוד זה אכן ידוע כטרי ומפוקח ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
הוא נא
תראו את הסינים הם חיים על דגים חיים וסלמון וסושי ותראו איזה חכמים הם --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אורטלוש- את לא יודעת שמי שגר קרוב נפגש פעם בשנה מה שמזכיר לי שבעוד 11 ימים לפני שנה ביליתי באסף הרופא איתך- איך שהזמן טססס