שאלה מפגרת ובקשה לטיפים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    אני זוכרת לפני כמה זמן היה פה שירשור על נקיון וחלק מהבנות רשמו שהן מוסיפות חומץ כשהן שוטפות רצפה. השאלה שלי למה?
8 תגובות
עמוד 1
  • 1. אומרים שהחומץ מבריק את הרצפה. מוסיפים לדלי עם החומר ניקוי.

2.חומרי ניקוי טבעיים? לא נראה לי שיש דבר כזה.......מה שכן - אם משתמשים באוקנומיקה - לא להשתמש בהרבה ולדאוג לאוורר כמה שיותר את החדר. עדיף בכלל לא להשתמש בחומרים כאלו, כגון אמוניה, אקונומיקה וחומרים חזקים לשירותים על בסיס חומצה.

המשך הריון תקין ולידה קלה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • כן, הזמן טס, ממש התחלתי להלחץ
  • חומץ אינו חומר חיטוי. אומרים שאם מוסיפים לשטיפה הוא מבריק את הרצפה.

יש חומרים שרשום עליהם בפירוש: רעיל ויש עליהם סימן כזה של גולגלת. אלו בעלי חומר חומצי וחומרים חזקים - אלו מסוכנים.
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • חומרי ניקוי פחות מזיקים אפשר למצוא בחנויות טבע וברשתות כמו "טבע מרקט " וגד'.הם קצת יותר יקרים מנקים קצת פחות טוב לטעמי , אבל מכילים הרבה פחות כימיקלים.
  • אני שוטפת עם חומץ
    הוא מנקה מעולה.
    אני מוסיפה טיפה-שתיים של נוזל לרחיצת כלים ומעט מרכך כביסה - בשביל הריח.
    חומרי ניקוי טבעיים ואקולוגיים ניתן למצוא בחנויות המתמחות במוצרי טבע.

• אנה,את מחוברת למסנג'ר?או פייסבוק?אני אתן לך הדרכה מלאה במה להשתמש
  • ענבר - כשאת אומרת שחומץ מנקה מעולה למה את מתכוונת? שהוא מבריק? או שהוא מנקה כמו סבון?

איריתוש - אני בפייסבוק, המסנג'ר לא במיטבו

• המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה