היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות.. בוקר טוב.. אני יודעת כבר שעלה פה הנושא הזה של גן עירייה.. אך לא ידוע לי באיזה הקשר...
6 תגובות
עמוד 1
רגע, הוא כבר בן 3 לפי הסרגל.. אז מותק- אין לך בכלל מה לפחד, להיפך- הוא יהיה מ"גדולים" שם.. הבן שלי הוא מהקטנים והוא מסתדר עם ה"גדולים המפחידים" יפה מאוד.. הצחקת אותי שכתבת "מפחידים", ההפרש בין הילדים הוא מקסימום חצי שנה וזה בסדר גמור!! נכון, גן עירייה זה לא פרטי.. אבל הגננת והסייעת שם והם עוזרות, לא עושים הכל לבד!! כל עוד עידודו שלך יודע לבקש עזרה.. (ברצינות, יש ילדים שפשוט לא יודעים או לא רוצים לבקש עזרה..) נראה לי שבגיל שעידו שלך ייכנס לגן הוא יצטרך כבר את העצמאות והחופש שאין בגן פרטי, מחבק וחם... תלכי לבדוק גנים באיזור שלכם.. יש גננות מחבקות וחמות גם בגן עירייה.. בהצלחה!
היי, אני חושבת בידיוק כמוך בגלל זה החלטנו להמשיך במסגרות פרטיות. זה יקר, אבל אנחנו מרגישים שאנחנו יכולים לעמוד בזה וזה מה שאנחנו רוצים להעניק ליערונת שלנו. www.YaaraKatz.com
כןן.. הכסף לא הנושא פה.. העניין שהגן הפרטי הוא עד גיל 4...ועידו יהיה בן 4 באוקטובר בעזרת השם.. לכן, אין שום טעם להשאיר אותו עם ילדים שקטנים ממנו בהרבה..כיאין לו שום תועלת מכך..אין דברים חדשים ללמד לגילו כי הוא כבר יהיה גדול מידי...
ברור. אבל יש מסגרות פרטיות גם אחרי גיל 4. אני רוצה להכניס את יערה לחנוך האנטרופוסופי גם בבית ספר. אין אצלכם משהו פרטי לאחר-כך? www.YaaraKatz.com
אני הכנסתי את שקדי לגן עיריה בגיל 3 בדיוק, היא בין הקטנים בגן, אבל מסתדרת מעולה, מתפתחת טפו טפו טפו
אני חושבת שאין לך ממה לחשוש
גם אני רושמת את שחר השנה לגן עייריה ( אני מחכה כבר שיגיעו הטפסים בדואר --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי