היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איפה ניתן להשיג ספרי ילדים במחירים סבירים? כלומר: הילד שלי מבקש את הספר האריה שאהב תות והמחירים מטורפים 56 ש"ח לספר ממש מוגזם... יש עכשיו מבצע שני ספרים ב- 60 ש"ח (מבצע מטרנה) אבל הוא לא משתתף מישהי יודעת על מקומות יותר זולים?
11 תגובות
עמוד 1
יש לך באתר יד 2 ספרים משומשים במחירים מצחיקי של 10 ש"ח
המחירים באמת גבוהים, אני מחכה למבצעים.
את יכולה לעשות מנוי לספריה (זה מאד חינוכי
אגב מנוי לספריה... בספריה בנתניה יש פינת משחק הכניסה עולה 10 ש"ח ואת יכולה להקריא לו סיפורים והוא יכול לשחק... נשמע ממש נחמד אני רוצה לנסות איזה יום... תבדקי אולי גם בעיר שלך יש להם
לא יודעת מאיפה את אבל בשוק של יום שלישי בראשון יש את כל הספרים האלה ממש בזול..... אבל אני לא זוכרת מחיר...
לא מזמן היה מבצע לקוראי ידיעות אחרונות.. על ספרי ילדים בהנחה.. בגלל שגם ההורים שלי וגם ההורים של בעלי קוראים ידיעות אחרונות יש לנו- פעמיים את הספר האריה שאהב תות, אני יכולה למכור לך בזול אחד.. (הוא נכנס לארון מהרגע שהגיע לפה ולא יצא) ויש לנו 3 פעמים את הספר- הבית של יעל- אם את רוצה גם אותו... צרי איתי קשר במייל- [email protected]
אין שום ייאוש..
פיתוש, כן אני מעוניינת לרכוש אותו ממך. איפה את גרה? ובכמה את מוכרת אותו?
אני גרה בפ"ת. אין לי שמץ של מושג בכמה הם נקנו, אני חושבת שאני אמכור ב- 20 ש"ח.
אין שום ייאוש..
מתאים לי מאוד ב- 20 ש"ח. אני גרה בנתניה, השאלה איך עושים את זה?
אפשר לשלוח את זה איכשהו בדואר? אולי בתור חבילה?
איפה את עובדת?
אני מנסה לחשוב על מישהו שאני מכירה מהאיזור שאולי מגיע לפה בקרוב..
אין שום ייאוש..
יואו... לא חשבתי על זה בעלי עובד בפ"ת באיזור קריית אריה. הבעייה שהוא לא נייד. את קרובה לשם? אם לא אתן לך את הכתובת שלי ואת את שלך כדי שאשלח לך כסף