כל מי בהריון בבקשה להיכנס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז כך.. אני צריכה את עזרתכן.. אני צריכה לדעת את כל הפרטים ומה שעשיתן לפני שנקלטתם.
    שניתם הרגלים מסויימים בחיי היוםיום? התחלתם לאכול בריא יותר? להתעמל?
    קיימתם יחסים יום כן יום לא? באיזה שעה בדיוק? שעות קבועות? באיזה תנוחה? אחרי הסקס הרמת הרגליים עוזרת?
    מתי סדרי המחזור שלכם? כמה ימים אחרי המחזור התחלתם לקיים יחסים?
    ערכות ביוץ באמת עוזרות לגלות ביוץ? כמה זמן נסיתם עד שנקלטתם?
    אם לא נקלטים בחודש הראשון על מה זה מעיד?
    המחזורים שלי למשל נעים בין 29- 31
    אני לחוצה בטירוף! אשמח לעצה מכן :)
11 תגובות
עמוד 1
  • היי ממי קודם כל תורידי לחץ הגורם הכי מפריע זה לחץ
    אין נוסחה בדוקה ב100% אצל כל אחת משהוא אחר
    בהצלחה וברוגע והעיקר תתחילי להנות
  • היי מתוקה...

קודם כל תיקחי נשימה עמוקה.....
    הלחץ זה הדבר הכי גוע בתהליך הזה.....

בד"כ ביוץ מתרחש בין היום ה 12 ליום ה 15 לווסת, (תלוי בווסת....)
    אין שעות קבועות לסקס... רצוי לקיים יום כן יום לא.... אפשרי גם יום אחרי יום....
    באופן כללי הזרע נשאר בגוף 48 שעות (אם אני לא טועה...) ועדיף את התנוחה הרגילה היא המומלצת.... על מנת שהחומר לא יברח החוצה ויכנס למקומות הרצויים....

אני למדתי ועדיין לומדת על בשרי שאין חוקים וכללים.....
    מתי שיגיע זמנך אז זה יקרה.... בהצלחה ובשורות טובות!!!

"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."

• היי מותק!
    אז כך, קודם כל, כמו שאמרו לך, בלי לחץ!!!!!!!!!!!!
    לגבי שאלות שלך: מחזור שלי ממש ממש לא היה סדיר, כך שלא היה לי מושג מתי אני מבייצת, מקלוני ביוץ-לא עזרו לי בכלל!!!!!!!!!!!! כך שאני ממליצה לא להסתמך עלהם!
    מהתחלה, ניסיתי לחשב מתי אני מבייצת, אז קיימנו יחסים סביב ביוץ משוער (שבסוף לא היה בזמן הזה בכלל....) יום כן ויום לא, עם רגליים למלה אחרי סקס.... חשבתי רק על הריון, דיברתי רק על הריון וראיתי בכל מקום רק בנות הרות... לא הצלחנו....
    באיזה שהוא שלב, נמאס לי מהמירוץ הזה (את מוזמנת לדפדף בפורום אחורה ולראות את ההודעות על זה)... והחלטתי להפסיק לחשב/לספור ולהשתגע.... אז עשינו סקס סתאם, בשבילינו... ונחשי מה, הצלחנו להיכנס להריון!!
    מסקנה: כמה שפחות לחץ ומחשבות על זה!!!!!!!!!!!
    אני יודעת שזה קשה.... אבל כל אחד מוצאת את הדרך שלה להפסיק לשגעה את עצמה...
    וזה שלא הצלחתם להיכנס להריון מחודש ראשון.... לא אומר כלווווווווווווווווווווום!!!!!!!
    אם לא מצליחים אחרי שנה, מתחלים לבדוק, וגם אז, לא בטוח שיש בעיה....
    מחיקה לך
    שבקרוב מאוד תצעקי פה מרוב שמחה על הריון המיוחל!!!!!!!!!!!!!!
  • ברור ששיננו את הראש כדי להצליח..לקחנו את עצמנו בידיים כמו שאומרים..

תזונה- לבעלי: אבץ: אגוזי-מלך וכו'...הוא לא-ממש עשה ספורט,אבל זה רצוי..
    לי: סלק (מעבה-רירית), הכרחתי את עצמי לטחינה (סידן), הורדתי סוכרים וכו' ועשיתי דיאטה..(ואני רזה יחסית), פשוט תזונה-נכונה..
    שתייה- מלא,מלא,מלא..הזרע והביצית מורכבים מנוזלים..

לא-שתינו ולא-עישנו..

ספורט- הליכות, רק ברגל,בלי-אוטובוסים וכו'..קילומטרים ברגל..לסידורים: עם רשימת-מטלות.

עריכת-ישיבות זוגיות: בהשראת התוכנית של אלון-גל,לחיסכון-הוצאות,לסידור-הבית..ניירת-פיננסית להתייעלות..פאנג-שווי: להעיף דברים, לתת לצדקה, לרכוש,לסדר ולמרק..אותנו זה מאוד מרגיע..לדעת מה יש ומה אין בבית..

מעבר-דירה: לנו זה עזר..שינוי-אנרגיות.

כלבה- לנו זה עזר: צימרית, שאפשר כל-היום ללטף אותה, כמו בובה....גם לבחורה שכתבה לפניי, נראה לי שהביאה הביתה חתולית..והייתה לה תמונה-מקסימה שבעלה מאכיל את הגורה בבקבוק..

ביוץ- חום-השחר, הכרתי את גופי, מדהים..לא-הסתמכתי על הערכות, שלא היו מדוייקות אצלי..כי לא-היה לי ממש סדיר..

ערכות לבדיקה: הפסקתי לקנות, חבל על הלחץ והכסף..לפי חום-השחר,הייתי מגלה גימגומים (ירידה בחום-השחר) ומבינה שעליי לחכות למחזור (ומתפללת לפחות שיגיע תוך 14 יום, כי אז ידעתי בוודאות שהיה ביוץ..).
    לפני-כן,אם היו ערכות,הייתי חייבת לפתוח ולנסות-הכל..וחבל,זה מעלה לחץ..

לשכב- לסירוגין,רגליים למעלה..

אמונה- גילינו את האמונה בבורא-עולם,לנו זה עזר,השקיט,הרגיע..להדליק נרות בכל-שבוע ולאחל, להגיד תודה על הקיים..

רופאים- להחליף אם לא-מתאים..הגעתי בסוף לאחר בירורים לרופא-מקסים, שגם שיגע אותי לטיפולים (מה לעשות,רופא בכ"ז).
    בכל-אופן,ערכתי אצלו ביקורת: מצב עובי-רירית (עליה לפי-הספר להיות 8 ומעלה, אבל אצלי היא הייתה בכלל 6.7), היה ביוץ או לא ומתי..וזהו..

מטפל-מדהים: השליח שלנו: אייל פוליטי מצפת: חליטת-תה סינית (לאישה מחממת ולגבר: ממזגת), יש לו אתר ומלא בנות מכאן הצליחו בזכותו..
    הוא מסדיר למצב-תקין (ביוץ ומחזור אצל בנות שמנסות טיבעי) ותומך בבחורות,שעוברות-טיפולים..עם חליטות מיוחדות..

אצלי,הפחתת הלחץ נגעה לעשייה,צעד אחר צעד,לראות שיפור במצב בכל-חודש..

פרוייקט, מודה..אצלנו לפחות..
  • היי קודם כל תנשמי קצת אתם מנסים חודש (תקני אותי אם אני טועה )
    תהני מהתהליך תאהבי את בעלך תהני מהסקס
    בלי יותר מידי חישובים וכו' אין שום סיבה לדאגה המחזור שלך סדיר הכל בסדר .... הביוץ מתרחש 14 ימים לפני המחזור הבא היות ואצלך זה נע בין 29-31
    תחשבי יום לפני +יום אחרי ,
    הייתי נותת לך עצות איך אצלנו קרה אבל הסיפור שלי קצת מורכב ... אבל בכל זאת אני קודם כל הורדתי לחצים יצאתי המון לבלות עם הבעל ועם החברים עשיתי כל מה שעושה לי טוב .....ספרתי ימים נקיים הלכתי למיקווה באותו חודש שכבנו רק פעמיים כי בעלי היה במילואים וזה קרה אין לזה חוקיות תעשו סקס בביוץ כשבא לכם ולא מאולץ ....

אבל שוב אין טעם להילחץ מעכשיו .......
    ב ה צ ל ח ה

• יובל,את מדהימה!!!
    אני יודעת שאת גם עברת תהליך כמוני...
  • מרווה:
    חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!
    or0: כמו שמרווה אמרה, אנחנו אימצנו חתול קטן כשניסינו להקלט ללא הצלחה ופלא: הוא באמת הוריד ממני לחץ, בזכותו חשבתי על הריון פחות ובאותו חודש נכנסנו להריון... וגם, הוא עזר לנו להבין עד שאנחנו באמת מוכנים לילד (היינו מאכילים אותו מבקבוק כל שעתיים.... והוא כל הזמן רצה מגע חם כי בקושי יכל לראות ונורא פחד)...
    אז כמו שאת רואה, כל אחד מוצאת דרך שלה
    להסיח את הדעת....
    בהצלחה
    אם יש לך שאלות, זה המקום!
    (את מוזמנת לדפדף אחורה ולמצוא הודעות הקודמות שלי על חתול עם תמונה שלו .... )
  • גם לנו יש חתולה בת כ3-4 חודשים אך בניגוד אלייך היא מביאה לי את הקריזה חח כזאת שובבה.
    ותודה בננות אתן מקסימות :-*
    נתתן לי לחשוב המון על עצמי ועל האורך חיים הלחוץ שאני חיה בו לצערי
    אני אעשה התחלה חדשה באנרגיות חיוביות כמובן D:

• כל הכבוד!
    רק מחשבות חיוביות!!!!!!!!!!!!!!!!
    אה, בעקבות דיבורים, שמתי תמונה של החתול שלנו:
  • אויש כזאת מתוקה. אני מתה על חתולים.
  • ל-
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה