איפור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני מאפרת מקצועית-כבר שנה בערך היתה תקופה ממש טובה ואז פתאום זה די דעך ולא עשיתי עם זה כלום פתאום ממש בא לי לאפר שוב לארועים ואני מאפרת ממש יפה בלי להתרברב מדי..למי יש רעיונות איך שוב לפרסם את עצמי?? עשיתי מגנטים ששמתי על דלתות וזה לא כ"כ הלך..למי יש רעיון שילך?.?עכשיו אני לא עובדת וזה יכול ממש לעזור..
2 תגובות
עמוד 1
  • * קודם כל תפתחי פייסבוק של איפור כמו הקבוצות שמשתייחים אליהים שלחי לי אני שולחת ל100 אנשים שלחי לאחרות פה וזה יעבור אומנם אנחנו לא מאותו עיר אבל אולי זה יעזור ויגיע לבנות שקרובות אליך או לחילופין אם יש לך פייסבוק תוסיפי לשם אבל לדעתי עדיף חדש . את יכולה לשלוח לי מקסימום תמונות ואעשה לך את זה.
    * תאפרי מישהי ותפרסמי בעיתון המקומי שלכם

הלוואי ורק תצליחי ושלא יהיה לך זמן להתכתב איתנו מעבודה.
    בהצלחה
  • מאיה תודה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה