דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שבוע אחרי החזרה !!!
    עד היום היו לי קשיי נשימה כמו שכתבתי לך וכאבי בטן ,בטן נפוחה ובחילות
    היום הלכתי לרופא והוא טען שזה היסימולציה ( אני חושבת שזה השם - הפירוש שהגוף נלחם לקבל את העובר נראה לי )
    בכל מקרה תופעה זו עברה אחרי 3 ימים שחשבתי שזה דבר טבעי הרופא היום בדק לי נוזלים ברחם באולטרסאונד שלא היום רבים אז הוא שלל היסימולציה והפנה אותי לספירת דם לבדוק זאת
    השאלה שלי האם זה באמת התופעות לכך ???
    הוא טען שהייתי צריכה לפנות למיון כשזה קרה וזה סימן להיריון היתכן ?
    והאם והכי חשוב האם זה שזה עבר מעצמו ואין הרבה נוזלים בבטן מבשר רעותת??? בבקשה טענה בהרחבה

2 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אכן היית צריכה לפנות למיון. אם התופעות חלפו והבטן אינה תפוחה ואין נוזל חופשי בבטן והשחלות אינן ענקיות , קרוב לודאי שאין לך גירוי יתר. אבל אם התופעה תחזור כפי שתיארת אותה , את חייבת לפנות מיד לבדיקה

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
  • ועוד משהו
    התופעות האלה אינן מוכיחות או שוללות הריון

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה