היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל תודה לכל הבנות שהגיבו על השאלה הקודמת שלי... אתן פשוט מקסימות באמת... אז אני אספר לכן שטבלתי היום במקווה והיה כ"כ מרגש...הרגשה כייפית שאין לתאר... הגעתי הביתה... אני ובעלי שכבנו... עכשיו יש לי שאלה... אחרי שהגבר גומר יוצא כמעט כל הזרע נכון????? נישאר משהו בפנים?????????? השתדלתי לשכב ולא לקום ישר וגם הרמתי רגליים למעלה כמו שייעצתן לי... מה אתן אומרות????? (דרך אגב בד"כ אני מקבלת כל 16 לחודש הפעם איחר לי בשבוע וקיבלתי מחזור ב-23/12 ככה שיוצא שהיום בדיוק הוא היום ה-14.יש לציין שעשיתי בערב בדיקת ביוץ עם מקלון ויצאו שני פסים אבל האחד כהה יותר מהשני. ) אשמח לתשובות..תודה והמשך ערב נפלא..
3 תגובות
עמוד 1
מאמי.. אני יכולה לייעץ לך בהקשר לבדיקת ביוץ. שני קווים צריכים להיות כהים אז עצתי לך בלי שום קשר לקיים יחסים יום כן יום לא במשך 10 ימים... שיהיה לך בהצלחה. יסמין
יסמין
אני שמחה לשמוע שטבלת נכון שזו הרגשה נפלאה !?
אבל עדיין אני חושבת שכדאי לך לקנות את הספר " טהרת המשפחה "
שיהיה בהצלחה והלוואי שבזכות מצוות הטבילה ה' יזכה אותך בזרע בר קיימא !
ממי חמודה כול הכבוד עשית הכל כמו שצריך עכשיו נשאר לך רק להנות ולא לחשוב על זה יותר מידי הלחץ הורס בהמון מקרים מה שכן עדיף לעשות יום כן יום לא כדי שאכות הזרע תהיה יותר טובה והזרע נשאר יומיים ואפילו 3 ימים למרות שנראה שהכל יצא מאכלת לך שתהיה אמא בקרוב אמן!!! והכי חשוב להאמין !!!