עדכון תוצאות בדיקת דם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • העמסת סוכר 50 גר' יצא תקינה לחלוטין . בבדיקת דם כללית לספירת דם ההמוגלובין יצא נמוך 9.9

6 תגובות
עמוד 1
  • את לוקחת ברזל?
    תאכלי כבד ולבבות זה מכיל המון ברזל
    ולגבי הסוכר http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • לא אני לא לוקחת ברזל. גם ככה יש לי עצירויות שלא נידע. אבל אני אוכלת הכל. ועולה במשקל. עד עכשיו עליתי 5 קילו וקצת.
    מפחיד אותי. אצלי עם ליאל היה לי המוגלוביןם כזה אחרי הלידה . אני מפחדת שיאשפזו אותי בגלל זה.

• גם לי יש כזה המוגלובין, אין לך מה להלחץ... בהריון ההמוגלובין תמיד יורד, צריך להקפיד על תזונה מלאת ברזל ולקחת את הכדורים...

אחלה שהבדיקת סוכר יצאה תקינה
  • כמה עלית עד עכשיו 5 קילו?????
    את רצינית זה הכל???????
    אמאלה אני מתביישת לכתוב את המספרים האלו בכלל
    16 קילו
    זה מה שעליתי עד עכשיו
    יואווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!

[
    [
    [
  • כל הכבוד על הסוכר!

את לוקחת ברזל? אני לקחתי קבוע מולטיויטמין להריון והנקה עד לא מזמן....זה מאד חשוב!!
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • חשוב לקחת ברזל ,תנסי סוג אחר ,יכול להיות שהסוג שאת לוקחת לא טוב לך...
    בכל מקרה חני ,אל תתביישי אני בהריון של הילה עליתי (תשבי שלא תתעלפי לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה