אני שונאת בנקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף!!! איזה בנק מעצבן!
    הפקדתי צ'יק ולא חתמתי מאחור אז לוקחים לי 14 שקלים כעמלה על כלום!!! על זה שהם חתמו בחותמת מאחורה!!!
    אני מתקשרת לבנק לצעוק עליהם אז לבחורה שם לא איכפת מכלום! היא אומרת לי "אין לי מה לעשות" אז אמרתי לה שאני הולכת לעזוב אותם בקרוב (לא נשמע שזה מעניין אותה במיוחד).

מה אני יכולה לעשות? זה ממש מעצבן אותי (לא שה14 ש"ח האלו זה מה שיציל אותי מעצבן אותי העיקרון)
    יעל, אמא של יונתן
7 תגובות
עמוד 1
  • מסכימה איתך.
    ממליצה בחום על מזרחי-טפחות.
    אישי אצלם כבר שנים רבות והוא מאוד מרוצה.

• אם אני אתחיל לפתוח את הפה על מזרחי טפחות עוד עלולים לתבוע אותי על הוצאת דיבה

אני בבנק יהב מאוד מאוד מאוד מרוצה

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן

• גם אני בבנק יהב ומאוד מרוצה
  • בנק יהב
    html]
  • אין דבר שיותר מתסיס אותי מזה שלוקחים לי אפילו שקל בגלל
    כל מיני עקרונות ונהלים מטומטמים של בנקים ומוסדות גדולים אחרים

• לא שאני חושבת שזה מוצדק... אבל זה בכל הבנקים....
    אני עובדת בנק וחייבו אותי וחתמתי מאחור והכל היה בסדר בצ'ק... מי שמחזיר את הצ'ק שהפקדת זה הבנק של מי שנתן לך את הצ'ק ולא הבנק שלך...

• מאמי לא תאמיני .... לי זה קרה לפני חודש.....הפקדתי שיק בנקאי ממכירת רכב....והחזירו לי את השיק ...טכני...אלעק....גבו ממני 20 ש"ח עמלה....פשוט התקשרתי ובקשתי הסבר...קיבלתי תשובה לא הגיונית...ביקשתי לסגור חשבון בו במקום...חזרו אליי....רעש....בלאגן...בסוף החזירו לי את העמלה..... שגבו...ובנוסף העבירו אותי למנהל חשבון אישי שינהל את חשבוני....וכל בעיה לפנות אליו.....

מאמי אל תוותרי..שבי להם על הקודקוד...זה ממש לא בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה