היה לי גירוי יתר שנעלם מעצמו ...! איך ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יומיים אחרי החזרת העוברים היו לי בחילות שכתבתי עליהן כאן ... בטן ענקית הקאות וכאבים קוצר נשימה חשבתי שזה נורמלי ...אחרי יומיים זה פסק מעצמו !!!!!
    ניגשתי לרופא סיפרתי לו מה שהיה לי כדרך אגב והוא טען שזה גירוי יתר בשחלות ושזה מבשר טובות אך כשהוא בדק נוזלים בבטן ..לא היו נוזלים רבים כך שכמו שאמרתי זה פסק השאלה למה זה נראה לכן פסק ??? והאם זה אומר שאין היריון מישהי הרגישה תחושות אלו

7 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    אחרי 10 ימים של זריקות היה לי גירוי יתר נוראי שהחמיר אחרי שנקלטו 2 עוברים, השחלות שלי היו בגודל של 14 ס"מ וסבלתי מאד, בשבוע 8 ו10 עברתי טורשן של השחלה (בגלל הגודל העצום שלה השחלה מסתובבת לצד אחד ולא יכולה לחזור) נאלצתי לעבור 2 ניתוחים בהרדמה מלאה ואיבדתי את אחד העוברים, היום בדיעבד אני יודעת שאפשר למנוע מצב של גירוי יתר באמצעות מינונים זהירים של הורמונים ומעקב קפדני, להתחיל הריון עם גירוי יתר הוא סיכון.
    אני יודעת שהשילוב של ההורמונים מהכדורים או הזריקות וההורמונים שההריון מפריש גורמים להחמרה של הסימפטומים, אבל אני לא יודעת אם העובדה שהגירוי פסק מעידה על כך שאין הריון.
    מתי את אמורה לעשות בטא?
  • יום שלישי שבוע הבא
    לפי ההיגיון אם יש היריון זה מחמיר ולא מפסיק סתם ככה
    למה זה הפסיק ..הבטן ירדה !!!

• היי יקירה
    הזרקת אוביטרל? אצלי הזרקת האויבטרל גרמה לבטן להתנפח נורא, ואם את שבוע אחרי הזרקה אז זה הגיוני שהבטן ירדה כי רוב החומר כבר התפנה מהגוף...
    בכל מקרה עם כל הקושי שאת חווה ( אני יודעת בדיוק כי גם לי יש בטא יום רביעי הבא) תנסי לחשוב חיובי חיובי חיובי, יש פה סיפור על מישהיא עם גירוי יתר קשה שהצריך אישפוז בביה"ח ובסוף לא היה הריון, אז אין חוקים בדברים האלה.
    מקווה בשבילך.
  • האוביטרל היה רק לפני השאיבה וגם זה יומיים לפני השאיבה
    לא היה צורך בעוד אוביטרל
    אני לא מרגישה כלום אני כ"כ רוצה להרגיש משהו קטן כמו קודם
    אבל זה נראה לי אבוד !

• אמא ל1
    אני קוראת אותך לסדר, שום דבר לא אבוד, ואני שמחה בשבילך שתופעות גירוי היתר חלפו, אני הסתובבתי עם התופעות האלה עד שבוע 16! וזה היה נורא.
    תחשבי חיובי יקירתי, אני מחזיקה לך אצבעות.
  • היי
    אני לא יודעת אם קראת את ההודעה שלי שרשמתי פה לפני כמה ימים (כולכ כך רוצה להיות אמא ) . אני גם עברתי גירוי יתר .. ולצערי לא נקלטתי למרות שהיה לי איחור של שבוע ..
    מותק אני מחזיקה לך אצבעות שהעוברים שלך ייקלטו - אמןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    ומקווה שאצלי אולי בטיפול הבא יקלט - אמןןן
    שולחת חיבוק חם חם ותפילה של הצלחה
    טל
  • שיווה נכון זה קשה אבל אם יש ילד בפנים אז זה שווה הכל
    טל קראתי מה כתבת אבל זה לא שלא היה לי גירוי היה לי והוא היה אמור להמשיך אם היה היריון
    תודה בנות מה שנותר הוא לחכות בהצלחה לכולנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה