היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חזרתי עכשיו עם הילדים מרופא עיניים , אחרי שהדסו'ש המליצה פה לפני זמן מה לעשות בדיקת עיניים בגיל 3 . עידו בסדר גמור, אבל לנועם הוא מצא רוחק ראייה ואמר שכנראה תצטרך משקפיים
קודם כל כל בכבוד על האחריות עכשיו אני יודעת שגם אני צריכה לקחת את אור עוד מעט
לגבי המשקפיים- בימיינו זה ממש פריט אופנתי ואף אחד לא ילעג אל תדאגי.
בנות תודה , בהחלט הצלחתן קצת לעודד אותי כמו תמיד
גם תום שלי מרכיב משקפיים בגלל צילינדר בעין אחת שיכול להוביל לעין עצלה. כשגיליתי אני עברתי סרט. בכיתי כל היום. ממש ריחמתי על תום. אבל.............. לתום זה בכלל לא הפריע ועדיין לא מפריע. אף אחד לא צוחק עליו ויש היום המון ילדים שמרכיבים משקפיים בגלל מודעות גדולה לנושא. אני אספר לך שיום אחד היינו במשחקיה מחוץ לעיר בה אנו גרים ותום רב שם עם ילד והילד צעק לו משקפופר שתוק. אני נדרכתי כולי וחיכיתי לראות מה תיהיה תגובתו של תום. תום בא אליי בוכה אבל ממש ואומר לי הוא אמר לי ש ת ו ק !
רציתי להגיד לך קודם כל שהיא פשוט מדהימה היא ואח שלה מהממים ואין שום סיבה שמשקפיים לא יתאימו לה היא מהממת והכי חשוב טוב שעשית בדיקה ועדיף עכשיו מאשר מאוחר יותר ולהתסגל כולם יסתגלו להכל יש משקפיים מדהימות ואני בטוחה שהכל יתאים לה .html]
לדעתי היא תהיה כל כך מתוקה עם משקפיים!!!!!!!!! אל תתבאסי, באמת היום זה לא מה שהיה כשאנחנו היינו ילדים, יש ילדים עם משקפיים שפשוט בא לאכול אותם
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
בקטנה מותק...היא מהממת, והיא תמשיך להיות מהממת עם משקפים מדליקים
תתפלאי חומד שלי שהיום להרבה ילדים יש משקפיים מעבר לזה הבת שלך תלמד להסתדר גם עם משקפיים ומי שילעג לה יהיה לו עסק איתי
מאמי - הכל שטיות! העיקר שיהיו בריאים!!!
גאיה וקורן שלנו
[] []
מאמי אני מאחלת לך שאלה יהיו הצרות הכי גדולות שלך.
html]
יש דברים יותר גרועים...אל תדאגי בכלל
שוב תודה בנות , האמת ששרון שמש המתוקה נתנה לי פרטים של רופא עיינים מעולה אז אנסה לקחת אותה להתייעצות נוספת ואם אין ברירה אז אין ברירה נמצא לה משקפיים יפות ונחסוך לניתוח בגיל 18
נראה לי שברגע שאת תעברי את המחסום הרגשי הכל יהיה בסדר. מה שאת תשדרי לה ככה יהיה. אם תשדר לה שזה נורמלי ולא עושה אותה שונה מילדים אחרים אלא להפך עושה אותה דומה להם בגלל שעכשיו היא רואה טוב כמו כולם בזכות המשקפיים ועל כל ילד שלועג לה תסבירי לה שזה סתם ובקיצור תעלי לה את הביטחון העצמי יצמח מזה רק טוב ותגדל לך ילדה שגם רואה כמו שצריך וגם שלמה עם עצמה. אל תהיי מתוסכלת מזה תוספת מהממת למשפחה: