היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי מכם נתקלה בזה וכתוצאה מזה עברה לסימילאק? היה לי את הסיפור הזה עם שלומיקו(מעבר לגזים- כאבי בטן עזים), והרופא המליץ לי לעבור לסימילאק כי הוא יותר קל לעיכול, ובאמת היה שיפור אצל שמלומיקו ונשארנו עם סימילאק... ועכשיו אותו סיפור עם דביר... רואים שהוא מתפתל מכאבי בטן, אני ממש עוברת איתו לילות לבנים בגלל זה, ואתמול לראשונה ניסינו סימילאק, והיה שיפור משמעותי, עבר לילה שקט יחסית....
10 תגובות
עמוד 1
אצלנו זה היה בדיוק הפוך, עם הגדולה שלי (את הקטנה אני מניקה - הדבר הכי טוב בעולם לבטן ולכל הצרות האחרות - את לא?....חשבתי שרצית..... המסנג'ר שלי: [email protected]
אנחנו עברנו עם שתיהן מתמ"ל לתמ"ל, בעיקר עם יובל. כל פעם משהו אחר היה נכון לכל אחת מהן עד שלקראת גיל 5 חוד' שתיהן התייצבו על מטרנה.
אנחנו עברנו ממטרנה לסימילק עם יותם וזה באמת עזר יש לזה סיבה במטרנה כמות האומגה 3 יותר גדולה מאשר בסימילק וזה מה שגורם לילדים מסויימים קשיים בעיכול (ככה הרופאה הסבירה לנו)
מה שלומך? התאוששת? ישנת קצת? מה שלום דביר?
תודה הדסקה על ההתעניינות
אנחנו גם עברנו ככה מתמ"ל לתמ"ל - מה שטוב לילד זה מה שעושים המסנג'ר שלי: [email protected]
לדעתי סימילאק טוב מהמטרנה
אם אין לך בעיה של הכשרות תנסי את אופטימיל הוא הרבה יותר טוב מסימילאק הוא יותר טעים ולדעתי גורם לפחות גזים מניסיון עם רואי.
אצלנו בדיוק הפוך! עברנו מבימילאק למטרנה היות והסימילאק גרם לעצירות ולגזים ועם המטרנה נרשמה הצלחה...
כנראה שזה אינדבדואלי. נתתי גם בתקופת הקוליק ובתקופות שלשולים מטרנה ללא לקטוז שמחוללת פלאים בבטן.