היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ענקית!! זה מדהים לשמוע לפעמים איך הם חושבים. הבוקר אני אומרת לעילאי שיסגור איזה משחק חשמלי כי הוא "טוחן לי את המח" אז הוא שואל אותי: "אמא תראי לי איפה נטחן לך המח??"
אתמול בארוחת ערב שישבנו בשקט ןאכלנו פתאום שנהב באה שיציאה:
"יובל את יודעת אמא מדברת לקיר לפעמיים"
(וזה בא כי לפעמים כשאני אומרת לה משהו והיא לא מקשיבה אני אומרת "אולי הקיר שמע" *****
יוווווווווווו הרגת אותי.. לאכול אותה!!!!!!!! ביס ממני בשתי הלחיים במיידי! עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות כנסו לאתר www.adidastudio.com
תשמעי. זו פנינה שצריך לנצור ולשמור. והיא צודקת. זה באמת הזמן לברר. ספרי לה על מעגל החמה והלבנה, על הגאות והשפל בים, שקשורים לזה. אני בטוחה שהיא תהיה מרותקת. היא הזמינה אותך ללמד אותה. קחי את ההזמנה.
עמית בא לי בימיאה בשבוע שעבר. הוא קם מוקדם, בא למיטה ואומר לי "אמא קומי, מספיק נוני (לישון)".. אז אמרתי לו שהוא חוצפן ומה הוא ענה לי? "אני לא חוצפן, אני חמוד!"
היום שחר אומר לי
אמא אני לא ילד קטן אני ילד ממש בוגר --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
יווווו הדס אני מתגלגלת פה מצחוק מהקטע עם הקיר!!!!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!