רק ליפרוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת כבר לאן ללכת... כו מי שאני מדברת איתו אומר לי שאני סתם בלחץ... אבל זה לא עוזר.... אני כול כך רוצה ילד...שזה מוריד אותי לתחתית.... אני מבואסת ... כול פעם אותו סיבוב...מחזור טבילה.. ואז... זמן הלחץ...אני מחכה כול כך.. ומיתבאסת כול פעם מחדש.... כול החברות שלי אם ילדים.. ולי....אין עדיין כלום... אני יודעת שזה מאת ה' אבל.......... מתי זה יפסיק כול ה.. לחכות וליתבאס.... אני רוצה להיות רגוע... ואני לא מצליחה...בבקשה... שה' ישמע את תפילותי....
4 תגובות
עמוד 1
  • ממי לאהייתי במצב שלך אף פעם אבל אני בטוחה שאם בקשה
    כזו תמימה של רק להיות אמא בטוח שהיא תתגשם
    ואל תשכחי שגם הרע וגם הטוב בסוף הכל לטובה למרות שלא תמיד זה
    נראה לנו
    אמן!!! שבסוף ה' ישמע לתפילתך ויעשה אותך לאמא הכי מאושרת בעולם

• מאמי כמוני כמוך.... זה בדיוק מה שקורה לי אני ככה כבר שנה. תוהה מתי יהיה תורי בזמן שכל החברות שלי בהריון חלקן ילדו .אפילו עכשיו חזרתי מברית והגשתי את הילד למוהל.. משתדלת בכלכך הרבה דברים ולא הולך. אני יודעת שאמרו לך את זה הרבה אבל הלחץ לא תורם לכלום. זה לא נוגע רק בבעיות עם הריון זה גם מתח עם הבעל... רגשות מוערבים, תיסכול תאמיני לי בובה אני מבינה לליבך. אבל תקשיבי לי. תורידי מעצמך את הלחץ והמרוץ להריון זה יגיע... תאמיני באמונה שלמה שב"ה ניכנס להריון אבא שבשמיים לא שוכח אף אחד. תאמיני לי אני כבר שנה אני באטרף לילד. זה רק הופך את ההמתנה לקשה יותר ב"ה שיהיו לנו בשורות טובות החודש שנתבשר בהריון תקין ומושלם ונזכה לגדל בטן עגולה ויפה . יהיה טוב אל תתיאשי ואל תתני לראש שלך לעבוד שעות נוספות ... שולחת לך חיבוק וירטואלי . מחזיקה לכולנו ושיהיו רק בשורות טובות .

יסמין
  • תיהי חזקה.

ישועת ה' כהרף עין-
    יודעת מה הפירוש?
    שהזמן שלוקח לנו לעפעף זה הזמן שלוקח לה' לשלוח לנו ישועות

בשורות טובות אמןןןןןןןןןן

בינתיים שולחת לך מיליון

בשמת
  • תודה לך... יהיה טוב ב"ה חיבוק, וחיזוק באהבה ממני לכל בנות ישראל שהשם יגשים משאלות ליבנו לטובה ויעשה ישועות החודש הזה שנתבשר בבשורות טובות אמן כיהי רצון. שבת שלום לכולכן.

יסמין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה