למי יש את המתכון עוגיות שושנים של טלי? + תמונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה שאני מבקשת שוב אבל פעם קודמת הצלחתי למצוא את זה בגוגל ועכשיו לא אז אני אשמח למתכון למי שיש
11 תגובות
עמוד 1
  • לאן נעלמת?
  • היי מותק מה קורה?
    אני יודעת שנעלמתי וקשה לי להסביר אמנם אני לא עובדת עד עוד שבוע אבל הימים טסים לי תמיד יש מה לעשות ועמית בגן חצי יום עד 12 וחצי אז מספיק שאני הולכת לעשות קניות בבוקר וזה נגמר היום ואז אני עם עמית אז קשה לי להכנס למחשב אבל אני נכנסת מידי פעם ומתעדכנת
    עכשיו בעוד שבוע שאני אתחיל לעבוד בכלל לא יהיה לי זמן חחח אבל אני דיי מתרגשת לחזור לעבוד אחרי 7 חודשים בבית ועוד בגן של עמית זה בכלל מושלם מבחינתי
  • שיהיה בהצלחה בעבודה
  • יוווווו איזה מתוקי!!!!!

ככל שהוא גדל הוא יותר יפיוף
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תודה בנות
  • מקפיצה דיי בא לי להכין את העוגיות האלו
  • קודם כל עמיתו'ש מדהים
  • סוף סוף תודה שרוני
  • יאו יאו יאווווווווווווווווווו איזה גבר אמאאאאאאאאאאאאאאאאא נפלתי עכשיו איזה הורסססססס
  • אם הייתי יודעת שיש כאן תמונה של חתיך הורס הייתי נכנסת מזמן!!!!!!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה בננות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה