היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן!! אני קצת חדשה בעסק אני אמא טרייה ילדתי את האוצר שלי ביום שני האחרון!!! אני עכשיו בשלבים של ההנקה אני חושבת שיוצא לי אבל לא יודעת עד כמה !!! אחרי ההנקה היא שקטה אז סימן שהיא אוכלת ומסםיק לה! אני מקווה השאלה שלי היא אני רוצה לשאוב כמה זמן אפשר לשמור את החלב אחרי השאיבה ואיפה במקרר או מספיק טמפרטורת חדר???? תודה לכל מי שרק תעזור לי עם זה! מחכה לתגובות
6 תגובות
עמוד 1
הי לך, קבלי קישור ותמשיכי משם, בהצלחה
מזל טוב!!! במקרר לא בדלת אלא בפנים, בפנים עד שבוע במקפיא (גם בפנים ולא בדלת) עד 3 חודשים בטמפ' החדר ברמת העקרון לא מומלץ אבל לדעתי שעה- שעה וחצי לא יקרה לזה כלום במיוחד בחורף.... שיהיה בהצלחה ותהני מהקטנטונת שלך
אני רואה שכבר ענו לך.....ברוכה המצטרפת אלינו ומזל טוב המסנג'ר שלי: [email protected]
מזל טוב!! ענו לך נכון
מזל טוב! לגבי האם היא אכלה מספיק, אם יש לה מספיק חיתולים עם שתן וקקי במהלך היום אז הכל בסדר www.YaaraKatz.com