בעיות פוריות לאחר התקן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

עברתי עד היום שלושה הריונות מלאים, כאשר בכל אחד מהם נקלטתי מיד כשהחלטנו שאנו רוצים עוד ילד. לאחר הלידה השלישית החלטתי לשים התקן תוך רחמי. לאחר מספר חודשים החלו לתקוף אותי כל חודש כאבים עזים בצד שמאל למטה לפני קבלת הווסת ולפני כמעט שנה הוצאתי את ההתקן.כעת אנו מנסים כארבעה חודשים להתעבר וללא הצלחה.חשוב לציין שהכאבים נמשכים עד היום באופן עמום יותר. (לאחר הוצאת ההתקן נראתה רחם תקינה ושחלות תקינות).
    האם יש סיכוי שההתקן גרם לבעיה כלשהי?
    האם מוקדם לחשוב שישנה בעיה?
    מתי אני צריכה להתחיל לחשוש שישנה בעיה?
    מהי לדעתך סיבת הכאבים, והאם יש לפתור בעיה זו בטרם הכניסה להריון?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש סיכוי שההתקן גרם לבעיה , אבל הוא קלוש
    מאד מוקדם . ההריונות המיידיים שהיו בכל שלושת הפעמים הקודמות הם מאד חריגים
    אני לא יודע מה גילך. בד"כ מקובל לחכות כשנה לפני שניתן לקבוע שיש אולי בעיה שצריך להתחיל לברר
    לא רוצה לנחש מה סיבת הכאבים. לא נראה לי שיש להם השפעה על הסיכויים שלך להרות . אם לא תצליחי להרות ותעברי בירור , יתכן שגם התעלומה הזאת תיפתר

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה