היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא מתכוונת לסופלה וכאלה, משהו פשוט וקלאסי שילדים אוהבים, והכי חשוב שתהיה יציבה יחסית ולא מתפוררת. מישהי יכולה לעזור לי?
12 תגובות
עמוד 1
האמת שכרגע אני לא זוכרת בע"פ את המתכון למרות שהוא קל אבל אם זה לא דחוף לך אתן לך בשעה 18:00 את המתכון. הוא הכי קל שבעולם ואין יותר טעים ממנו..... כולם מטורפים על זה כשאני מכינה. וזה באמת קלי קלות ו.... אפילו אין צורך במיקסר. מאוד מומלץ... אם את רוצה ארשום בערב כאן את המתכון...
להכין קרם מ-1 אריזת שוקולד מריר וחצי השמנת שנשאר (אפשר במיקרו ואפשר בסיר קטן על הגז) לשפוך חם ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור.
אין בעייה, בכיף את רוצה לרשום את המייל ואשלח לך לשם?
כן טוסטי, תודה [email protected] ענבר, אפשר להחליף את השמנת בריץ'? אני רוצה שזה יהיה פרווה.
בכיף... אשלח לך ואגב, המתכון שלי הוא פרווה
כן, אפשר להחליף בריצ' עוגה מאוד פשוטה ומאוד טעימה
תודה בנות
דיברת השבוע עם הסוכנת? מה שלומה? איך בעבודה?
עם כל מה שקרה לי בתחילת שבוע שעבר לא ממש יצא לי....אבל היא פגשה את בעלי, ואז התכתבנו בקצרה ממש בפלאפונים ולא יותר מזה, היום אתקשר איתה ואעדכן
אחלה. תודה
3 ביצים 4 כפות קקאו 2 כוסות קמח תופח מאליו כוס וחצי סוכר כוס ושליש מים כוס שמן מערבבים הכל היטב, ומכניסים לתנור שחומם מראש למשהו כמו 160-180 מעלות (לא זוכרת, נראה לי 160) ומחכים כשעה. מצפים בציפוי שוקולד שאוהבים :) היא הכי טעימה כשהיא טריה וכשהשוקולד מעליה עדיין נוזלי