איך זה יכול לקרות? - מוסיפה שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיליתי היום שהשתמשו לי בכרטיס האשראי שלי.
    לי ולבעלי יש כרטיסי ישראכרט דיירקט. ואנחנו בקושי משתמשים בהם. נכנסתי לפני שעה בחשבון שלי דרך האינטרנט לראות אם נכנסה משכורת וזה ואני רואה חיוב של כרטיס דיירקט שלי על סכום מסוים וביום רביעי האחרון. נכנסתי ללינק של הישראכרט לראות את פרטי העסקה ומה אני רואה? כתוב שהעסקה בוצע בשעה 10- בבוקר בית העסק נמצא בירושלים. ואני גרה בכלל באשקלון והייתי בבית.
    איך לעזאזל מישהו השיג את מספר הכרטיס שלי ואני גם יודעת שכרטיסי דיירקט אי אפשר לבצע עסקה טלפונית או רק לתת מספר כרטיס אלא רק להעביר אותו דרך מכשיר.
    אמנם חברת האשראי החזירו לי את החיוב אבל האם בכל זאת כדאי לערב את המשטרה בזה? אי רוצה לדעת מי הבן .... שעשה את זה. שילכו לבעל העסק ויוציאו ממנו את הפרטים על הקונה.

6 תגובות
עמוד 1
  • הזוי
  • באמת הזוי.
    ואני גם אף פעם לא משאירה את הפתקים אחרי שאני מגהצת. אפילו כשאני מושכת כספים אני לוקחת את הפתקאות איתי.
    אוף עצבים... עכשיו חפרתי בעניין התקשרתי לישראכרט הם אמרו שבאמת היה נסיון גיהוץ אבל שהוא לא הצליח אבל עובדה שאני רואה חיוב בחשבון.
    מצאתי דרך אינטרנט את הטלופן של העסק ואחד הסניפים שלהם נמצא גם באשדוד בקניון סיטי תחנה מרכזית. ואני ביום שלישי כן הייתי שם נסעתי הביתה אחרי עבודה אבל אני לא נכנסת שם לחנויות ולא קונה כלום. גם אם כן אז זה רק שתיה ובמזומן.
    ביטלתי את הכרטיס והזמנתי חדש.

• תבדקי אם החיוב יירד לך מהחשבון, אם חיוב יירד תרשי החזר מהחברת אשראי. אם את משלמת ביטוח הם חייבים להחזיר לך את הכסף
    [[[
  • לדעתי הכי טוב זה לבטל את האשראי במיידי ולהזמין אחד חדש.

וממי לי יש דיירקט ואפשר להעביר איתו עסקאות טלפוניות

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • רגע , דיברת עם בעלך?
    לא היתה איזה נסיעה לירושלים ששכחת שהוא נסע??
    אם לא- לדעתי , תראי אם יש חיובים עתידיים לכרטיס ותבטלי אותו
  • ברור שהוא לא נסע. הוא היה בעבודה ואני הייתי בבית.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה