המרפאה המעצבנת שלנו.. איך זה אצלכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה פשוט לא נורמאלי..
    סיפור בהמשכים-
    אחרי שביום חמישי הייתי במרפאה והיה בלאגן אצל הרופא ילדים, הלכתי הביתה..
    גם ליום שישי כבר לא היו תורים.. קבענו תור להיום ב- 11..
    התעקשתי על התור הזה בגלל ששילה כל ערב מעלה חום ל- 39.5.. חום שעובר אחרי נר, עולה
    שוב באמצע הלילה.. ובבוקר- כלום!! הילד מרגיש טוב, עד הערב..
16 תגובות
עמוד 1
  • נשמעת לי סיבה מעולה להחליף קופ"ח
    ואם תצליחי לארגן היום עוד כמה הורים בעצןמה שאם לא משנים משהו אתם עוברים קופה - אולי משהו יזוז.....

• מה???????????
  • אני בכללית..
  • אוי... ממש מעצבן !!!!
  • ואי איזה חוצפה
  • אני בכללית, וממש אין לנו בלאגן כזה
  • דניס, אני יודעת
  • אצלינו רופאה משפחה מקבלת לפי זימון טלפוני ובדרך כלל יש טיפה עיקוב.רופאת ילדים של בני לא עושה זימון טלפוני מבחינה אידיאולוגית - מבחינתה לא נתן לדעת מראש מתי ילד חולה ולקבוע תור לכך . היא גם מקבלת בנשי מרפאות באשדוד ואני קופצת לאחד מאמן איזה חצי שעה לםני שעות קבלה וככה לרוב אני הראשונה .
    אנחנו במאוחדת ואצלינו רוב הרופאים הם אצמעיים - לא יעשו עבודה כמו שצריך - אף אחד לא יגיע .
    ניתן להחליף רופא פעם ברבעון או לבקש אישור להתקבל אצל רופא אחר מכל מיני סיבות . פעם היתי צריכה רופא בלוד כי היתי אצל אמא שלי ולא היתה בעיה . אישרו טל' וזהו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • פיתוש, את לא חייבת לעבור קופה. תמצאי מרפאה/רופא אחר.
    אני במכבי ובמרפאה הקודמת היה לנו סיפור דומה לשלך:
    עיכובים של שעה וחצי, אף פעם לא היו תורים ליום-יומיים הקרובים וכו'.
    עברתי מרפאה (ורופא כמובן) ושם זה יותר מסודר ונורמאלי (יחסית....)

נטלי, במכבי אין דבר כזה - אי אפשר לעבור לרופא אחר
  • אני בלאומית באשדוד רופא הילדים שלנו נחשב ממש טוב בקופה אז תמיד יש אצלו אנשים ויש ימים שבאמת אין אליו תורים ,אם דחוף לנו מאוד ולא ניתן לדחות למחר קובעים תור לרופא אחר בסניף אחר ונוסעים לשם. אבל אין מצב שאני רשומה ולא יקבל אותי . מקרים דחופים בלי תור, יופנו לרופאים אחרים או ימתינו .קודם כל אנשים עם תור.תעשי מהומות בקופה זה ממש לא הוגן מה שעשו לכם.

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני לפני חודש וחצי חודשיים האמת הייתי על סף לעזוב את מכבי למרות שאני במכבי מגיל 17 והיום בת 35 תחשבו לבד רק בגלל שכל הטיפול בדנדוש היה לוקה בחסר האמת באיזור שלנו הענק אין כמעט רופאי ילדים של מכבי וכל רופא מרוחק בסוף ניגשתי לרופאת המשפחה שלי שהיא מדהימה ואמרתי לה את כל הסיפור היא נתנה לי רופאת ילדים תותחית (כי רופאת המשפחה שלי לא מטפלת בתינוקות) האמת אני מאוד מרוצה היום מכל הטיפול בדנדוש וכן נטלי אני עברתי כמו שקראת כבר כמה רופאי ילדים עם הילדה בהתחלה היו רופאים שהייתי מרוצה יחסית עברו לחולון אני לא אסע עד חולון אחריהם אחר כך היו 2 רופאות צעירות שעובדות באותו מקום (הדסקה אצלן ונראה לי שהיא מרוצה מהן) לא הייתי מרוצה מהן למרות שדנדוש דווקא היה לה טוב והורופאה היום תותחית יותר
    מה שאני רוצה לומר לך הכל בולשיט ואת יכולה לעבור

ועמית לך אני במקומך הייתי מתלוננת פותחת את הפה מקימה קצת רעש על כך לא יתכן איזור כזה עם מעט רופאי ילדים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • אני במכבי ומאוד מרוצה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • טוב, הבנתי מכל מה שכתבתן שהבעיה היא לא בכללית אלא במרפאה..
    אני אברר איפה יש עוד מרפאות באיזור של הכללית, למרות שזו ממש ממש קרובה אלי וזה נוח,
    אבל זה לא נוח שכשצריך רופא- אין.. עדיף ליסוע רחוק ולשיג רופא כשצריך!
    תודה לכן!
  • בעיות של תורים זה רק בקופ"ח כללית! קופה דפוקה. אני אחרי הלידה נוטשת אותם.

אבל זה בהחלט תלוי גם במרפאה הספציפית שלכם...

מרגיז וחסר אחריות מצידם
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אני בכללית ואף פעם לא נתקלתי בכזה בלאגן

[/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה