המשך:סיבוכי הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל תודה לכל הבנות שענו לי עזרתן לי!!!
    אז יש לי עו כמה שאלות אליכן!
    אני אחרי ליה כמו שאמרתי שבוע אבל לטעמי אין לי מםפיק חלב. אני חושבת שמה שהיא מצליחה לאכול מספיק לה כי היא ישנה טוב עושה פיפי ועושה קקי אז לגבי זה אין לי טענות אבל בשאיבה אני לא מצליחה לשאוב הרבה יש לי חברה שמתי שפותחי אצלה את המקפיא אז במקום בשר יש לה שקיות חלב יש לה המון אי לא יודעת מאיפה!
    אז השאלה שלי אולי משהי יודעת תוך כמה זמן אמור להיות יותר חלב והאם כדי לגשת עם זה לרופא כי לא נראה לי כל הסיפור הזה אני מצליחה לשאוב 50 מ"ל בפעם אחת וגם זה פעם ביום ככה פחות ואני ממש רוצה יותר אז מה לעשות?
    שאלה שניה: האם לדעתכן המוצץ מפריע להנקה??
5 תגובות
עמוד 1
  • את רק שבוע אחרי לידה והגוף עדיין לא התאזן על כמות ההנקה שהילדה צורכת, התדירות וכו'.
    תקפידי לשתות הרבה, לאכול טוב ולישון טוב, להמשיך להניק ולשאוב ואת תיראי שייצור החלב גובר.
    האינדיקציה הכי טובה בשלב הזה כדי לראות שמספיק לה היא השקילה,
    אבל לדעתי אם היא רגועה, ישנה טוב, החיתולים רטובים ויש יציאות - אין לך הרבה מה לדאוג

• כמות השתיה= כמות החלב.
    סוג התזונה שלך= איכות החלב.

שקד ינק עד גיל שמונה חודשים ולקח מוצץ. אני מאוד התעקשתי על כך. החלפתי לו מלא מוצצים, עד שהוא בחר את מוצצי הגומי הפשוטים.

גם מנוחה מאוד חשובה להנקה!!! לא פחות מאוכל ושתיה!
    שיהיה בהצלחה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • 1. למה את רוצה לשאוב כל כך הרבה?
    את רק שבוע אחרי הלידה... חכי קצת.
    2. ממליצה לך בחום להזמין יועצת הנקה מליגת לה לצ'ה. היא תרגיע את כל הספקות שלך ותיתן לך את כל התשובות שאתצריכה.
    זה עולה 400 ש"ח ולדעתי שווה כל אגורה.
    האתר של ליגת לה לצ'ה:
    http://www.lllisrael.org.il/98302/%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA

בהצלחה
    www.YaaraKatz.com

• לשאוף חלב זו מיומנות נרכשת, לאט לאט זה יסתדר. שבוע אחרי הלידה 50 ס"ס, זה מעולה. לי יצא בקושי 20
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה