אוף אוף אוף אוף אוף וקצת עדכונים שבלוליים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט לא מאמינה איזה באסההההההההההההההההה
    פעם שלישית כבר בחודשיים האחרונים שאני עם דלקת גרון ואנטיביוטיקה. זה כבר נהיה לא אמיתי (למעשה 4 פעמים אבל בפעם הראשונה לא הלכתי לרופאה ולא לקחתי אנטיביוטיקה כי זה היה חג או סופ"ש או משהו כזה)
    הכל התחיל אתמול בבוקר כשקמתי עם כאב גרון ולקחתי נורופן. לקחנו את להב לגן חיות התנכ"י (איך היה כיף ) ולאחר מכן הלכנו לפגוש את שאר המשפחה בפיקניק בטבע.
    מפה לשם פתאום בפיקניק התחלתי להרגיש ממש לא טוב, כאבי בטן ובלגן בקיבה.
    מהרגע שהגענו הביתה תוך שעה הייתי בשירותים 6 פעמים.
    לא אכלתי, לא שתיתי וככה זה הפסיק מעצמו.
    היום בבוקר קמתי כבר עם כאב גרון בלתי נסבל בעליל, הלכתי לרופאה - והפלא ופלא דלקת גרון.
    אז אוגמנטין
    עשתה לי משטח
    והכי גרוע זה שהיא חושדת במחלת הנשיקה או בCMV
    ואני יודעת שזה נשמע טפשי אבל אני מה זה מקווה שזה CMV - בהריון הקודם הייתי לחוצה בגלל שלא הייתי מחוסנת למחלה הזאת - אז מקווה שהפעם זה זה ואני אפטר מהלחצים בהריון הבא

בנוסף היינו בטיפת חלב עם להב היום - כפרה עליה איך היא גדלה, וכל כך חכמה, איזה מחמאות קיבלנו
    האחות וידאה שלהב אומרת לפחות 10 מילים - אז צחקנו ואמרנו לה אם למעלה מ30 תופס
    אמרנו לה שהיא שרה כושי כלב קט
    היא עלתה ממש יפה מאז הפעם האחרונה במשקל (יחסית כמובן לכל המחלות שהיו לה )
    גבהה יפה מאוד (בכל זאת פחות מהממוצע אבל מה נעשה יש לה 2 הורים גמדים )
    ואם עושים גרף אז היא מפותחת פיזית לבני גילה (וגם שכלית )
    עשינו 2 חיסונים ובינתיים טפו טפו טפו למעט קצת כאבים באזור החיסונים אין תופעות לוואי

סורי שחפרתי לכן אבל בטוח תהיתן לאן נעלמתי כמה ימים

שבוע מקסים לכולן
6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תרגישי טוב
    מעצבן עןם כל המחלות האלה
    כיף לשמוע שלהב מתפתחת יפה...
  • אוי דלקת גרון זה כ"כ מעצבן... גם לי היה איזה 20 פעם בחצי שנה האחרונה
  • מעניין מה יש לך שם בגוף שכל החיידקים נהנים לשרוץ בו?
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תרגישי טוב....

• כל הכבוד ללהב
  • רפואה שלמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה