אני מתה בעודי חיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מאמינה שאני כותבת לכן פה ומצטערת להעיב עליכן אבל הלב שלי כבר לא עומד בסבל. אחרי הרבה הרבה זמן של התלבטות ופשוט טרור מצד אור ואחרי שהוא כבר כמה פעמים עזב את הבית, היום עשיתי צעד שאין ממנו דרך חזרה. פשוט התלוננתי עליו במשטרה ואני פשוט אני מתה
45 תגובות
עמוד 1
  • אוי, אני ממש לא מכירה את הסיפור, מה קרה????
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&NR=1
  • יוווו מאמי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • תהיי חזקה]

]
  • מאמוש, אל תרגישי אשמה! אין לי מושג מה קרה, אבל עשית צעד נכון ונבון!
    להתלונן במשטרה, לא אומר בהכרח, שאת עושה דווקא. לפעמים להם יש את הכלים, שאפילו לך, כאמא, אין. את הרי יודעת שעשית את זה למענו, ולמען העתיד שלו. בעיקר למענו.
    הוא עוד יודה לך על הנחישות והתושייה הזו, כשהו יהיהא בוגר.

• וואו בהחלט צעד קשה
    אבל , תחשבי , שעם כל האהבה, לפעמים גם קשרים קרובים פוגעים , ולפעמים צריך להתרחק. וכשקשה להתרחק (כי זה אמא ובן או כל מערכת יחסים קרובה)- צריך להתרחק בכח .
    וזה כדי למנוע פגיעה עתידית קשה .
    אני בהחלט חושבת שאם כאמא, החלטת שזה מה שצריך לעשות - כנראה שהמצב איתו חמור וזה בהחלט הדבר הנכון

מחבקת אותך ותהיי חזקה .

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • סיגליתי את בחורה נבונה ואני בטוחה שעשית את הצעד הנכון.
    יכול להיות שזה מה שיגרום לו לקחת צעד אחד אחורה ולחשוב על ההתנהגות שלו.
    אני אישית זוכרת את אינספור ההודעות המיואשות שלך עליו ועל ההתנהגות שלו כלפייך.
    אני מקווה שהו איבין את עצמו ושירגע.
    מחזיקה לך אצבעות ומחבקת אותך

• סיגלית יקרה
  • כל אחת ואחת מכן מקסימה ותודה רבה לכן

• אוי יקירה כ"כ כואב לי לקרוא
  • אוי יקרה..
    קודם קבלי מלא מלא
  • פיתוש בעירייה אומרים שכל עוד הוא לא הסתבך עים החוק וזאת הפעם הראשונה, אף אחד לא יכול לחייב אותו לקבל או להסכים לאיזה טיפול. וגם שאמרתי שאין ברצוני שהוא יתגורר בבית אביו אז התשובה הייתה זהה. בשורה התחתונה עד שאור לא יפתח את העיניים אים בכלל או אים שוב יסתבך, אף אחד לא יכול לכפות עליו לעבור ולקבל איזשהו טיפול. אז לבינתיים מה שנותר לי אלא להתפלל שהוא יקבל שכל או אפילו שחס וחלילה יקרה משהו בשביל שהוא יתחיל טיפול, זה ממש עצוב, אבל אין לי מה לעשות. ידיי כבולות. מתפללת שאף אמא בעולם לא תעבור שום דבר לא דומה ולא גרוע או פחות גרוע, כי אין סבל יותר גדול מלראות את הבן שלך מדרדר
  • אוישששש ממש כואב לי לקרוא מה שאת מספרת.

אין ספק שזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות להורה.

אני מאד מקווה שהוא יתעשת, ויפה שעה אחת קודם.

תהיי שלמה עם עצמך, את עשית את הדבר הנכון.
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לא. אני לא מסכימה עם זה..

• אני רוצה לחזק אותך! כל הכבוד לך שידעת לשים כץ ולהציב גבולות . אני עובדת בתיכון זה 16 שנה באזור בו אוכלוסיה מאוד קשה .כמעט בכל המקרים בהם הילדים הסתבכו בעבירות על החוק קדמו לכך חוסר היכולת של ההורים להציב גבולות בזמן.את קמת ועשית את זה. אני בטוחה שגם בנך לא מרגיש טוב עם מה שאמו עשתה עבורו ואולי זה מה שיגרום לו להבין שהגזים ולא נהג נכון .כל הכבוד לך שמצאת את הכוחות לקום ולעשות מעשה. חוץ מזה אני מסכימה עם פיתוש ידוע לי שיש תוכניות עבור נוער בסיכון אני לא מכירה את הפרוצדורה אבל נראה לי שיועצת בית הספר יכולה להפנות אותך לאן שצריך או לעובדת סוציאלית שתוכל לעזור בעניין.

• כל הכבוד על המעשה
  • יקירתי, אני כל כך מעריצה אותך, מההכרות הקצרה שלי איתך דרך הפורום את אמא מדהימה, אני בטוחה שעשית את הצעד הכי נכון עבורך ועבור ילדייך

[/center]
  • כפרה
    אפילו פה פה המעפנה עם דמעות בעיניים.
    נורא כואב לשמוע משהו כזה
    מאחלת לך שהדברים יסתדרו לך על הצד הכי טוב בעולם
    ומותק הכל מאלוהים אם התלוננת כנראה שלא היתה ברירה והוא עשה משהו חמור הרי ברור שאת אוהבת את הבן שלך אם התלוננת זה מאלוהים ואני מאמינה שיהיה רק טוב.

חיבוק חמודה

עכישו את צריכה להיות חזקה בשביל הילדים שלך השניים הבת והתינוק ותהי שלמה עם מה שעשית. חשוב שלא תתפרקי בשביל ילדיך הקטנים.
    סמכי על הקודש ברוך הוא שיעשה רק טוב והמשיכי לחיות אל תפלי

בהצלחה יקרה
  • סיגלית מאמי..... אני כל כך מצטערת בשבילך על מה שאת עוברת, את אימא מדהימה וכל כך עצוב לשמוע את הדברים האלה.... מאמי אני עובדת בבית ספר לילדים שנשרו כמעט מכל מסגרת אפשרית....ופיתוש לצערי סיגלית צודקת...זאת התשובה מהעירייה ומגורמי הרווחה...כל עוד שחס וחלילה אין הסתבכות עם החוק...אין גורם מחייב שיכול לחייב אותו (את אור) לעשות משהו... לא פעם אנחנו נתקלים במבוי סתום שההורים כבר הרימו ידיים מילדיהם.... ועצוב אבל חוץ מההורים ולנסות לשכנע את הילד כן לקבל טיפול ועזרה...לשוחח עם אנשים מקצועיים בתחום...אף אחד לא יכול לחייב אותו בפועל לעשות זאת..... אם הוא יחליט שלא...אז לא...! את מבינה זה מבוי סתום..... סיגלית מאמי אני כל כך מבינה מה שאת עוברת...צר לי יקירתי שאני אומרת זאת...אבל אני מקווה בשבילו שזה הזבנג שהוא היה צריך כדי להתאפס...מקווה מאוד שזה יאפס אותו ולא יוריד אותו למטה...! לא פשוט הימים שאת עוברת....אבל תמיד תמיד....מהדברים הרעים צומחים דברים הכי טובים שיש.... אני מאוד מאוד מקווה שיסתדרו הדברים בכל מצב תהיה חזקה בשביל המשפחה שלך! ואסור לך אף פעם להשבר...כי זה רק יגרום לו לרדת עוד ועוד...... תהיי חזקה והלוואי ונשמע רק בשורות טובות מאמי!!!

• סיגלית מאמי..... אני כל כך מצטערת בשבילך על מה שאת עוברת, את אימא מדהימה וכל כך עצוב לשמוע את הדברים האלה.... מאמי אני עובדת בבית ספר לילדים שנשרו כמעט מכל מסגרת אפשרית....ופיתוש לצערי סיגלית צודקת...זאת התשובה מהעירייה ומגורמי הרווחה...כל עוד שחס וחלילה אין הסתבכות עם החוק...אין גורם מחייב שיכול לחייב אותו (את אור) לעשות משהו... לא פעם אנחנו נתקלים במבוי סתום שההורים כבר הרימו ידיים מילדיהם.... ועצוב אבל חוץ מההורים ולנסות לשכנע את הילד כן לקבל טיפול ועזרה...לשוחח עם אנשים מקצועיים בתחום...אף אחד לא יכול לחייב אותו בפועל לעשות זאת..... אם הוא יחליט שלא...אז לא...! את מבינה זה מבוי סתום..... סיגלית מאמי אני כל כך מבינה מה שאת עוברת...צר לי יקירתי שאני אומרת זאת...אבל אני מקווה בשבילו שזה הזבנג שהוא היה צריך כדי להתאפס...מקווה מאוד שזה יאפס אותו ולא יוריד אותו למטה...! לא פשוט הימים שאת עוברת....אבל תמיד תמיד....מהדברים הרעים צומחים דברים הכי טובים שיש.... אני מאוד מאוד מקווה שיסתדרו הדברים בכל מצב תהיה חזקה בשביל המשפחה שלך! ואסור לך אף פעם להשבר...כי זה רק יגרום לו לרדת עוד ועוד...... תהיי חזקה והלוואי ונשמע רק בשורות טובות מאמי!!!

• בנות תאמינו לי שבדקתי ואין שום דרך לחייב את אור לקבל עזרה ולא משנה מה קרה פה בבית. בדקתי גם את האפשרות שהוא לא יגור אצל אבא שלו ואור כבר גדול להחליט אים רוצה או לא פנימייה או טיפול אחר.
    פיתוש מאמי המייל שלי [email protected]
    ואני גרה בהרצליה.
    ותודה לכולכן אתן מקסימות כמו תמיד

• סיגליתוש!!
    אני סומכת עלייך שאת עושה הכל בשביל אור..
    שלא יישמע מדבריי שאני מפקפקת במעשייך!!
  • סיגלית יקרה! כל כך כואב לשמוע את הסיפור....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&NR=1
  • אין לי מילים

• את אישה ואמא מדהימה ובטוחה שאת עושה הכל
    רק לטובת כולם ויהיה בסדר, אני ממש מחזיקה ממך

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אם לא היית אמא טובה תחשבי על זה לא היתה יוצאת לך ילדה מדהימה כמו הבת שלך והילד הקטן כזה מתוק. פשוט הילד החמוד שלך למד מאביו מה לעשות? את לא קשורה לזה. כדי להביא ילד לעולם צריך שניים את הגנים שלך ואת הגנים של האבא ופה הילד למד מהאבא או הביא את הדברים שלו לא שלך. את נראית לפי התמונה אני לא מכירה אותך אמא נפלאה ואישה מקסימה הבת שלך שהיא נערה נראית לי ילדה מתוקה ממש והתינוק חבל"ז. לא תצאי מיזה אם תאשימי את עצמך ועל מה? הרי מה את אשמה?

שיהיה לך קל סיגלית באמת מכל הלב. ובאמת קוראים את השרשור הזה ולבכות כלכך כואב מה שאת עוברת. מאחלת לך שיעבור לך במהירות ובשלום ובקלות ושהילד הזה שלך המתוק יתעשת וילך לקבל טיפול. והאמיני לי עם טיפול מנסיון דברים מסתדרים פלאים.

• הוא בכיתה י וגם בקושי לומד ומתפקד בבית הספר. זה ילד שלא יכל לחשוב שאי פעם אני אהיה חולה והיה דואג ומפחד וכל הזמן מתעניין לשאול לשלומי ואים לא הייתי בבית היה מחפש אותי בנרות, ופתאום ככה ביום בהיר וצח הילד שלי השתנה לי מול העיניים. הוא לא לוקח סמים ואפילו אלכוהול לא שותה, אולי אים היה הייתי מבינה את ההתנהגות החריגה הזאת. ומה מה מתחולל בלב שלו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה