יאוש,תסכול ושאר ירקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות... אני מאוד עצובה ומתוסכלת. אני ובעלי מנסים חודשיים וחצי להיכנס להיריון. אני יודעת שחלק מכן ישר תחשבו "חכייי עוד קצת לפני שהיאוש מתחיל" אבל הוא פשוט קיים. אני לא מצליחה להשתחרר, אני יודעת שהכי חשוב זה לא להיות בלחץ, להישאר רגועים ולהנות מהקס. אני יודעת את כל זה אבל אני פשוט לא מצליחה.!
    שבוע בערך אחרי שהמחזור נגמר אני יעשר מתחילה לחשוב שזהו עכשיו זה הזמן להתחיל לעשות סקס... ופשוט אני לוחצת על בעלי יותר מדי והוא גם רוצה ילד אבל פשוט קשה לו עם הלחץ שלי. אם אני נשברת הוא לא יודע מה עלשות או מה להגיד לי או איך לעודד אותי. הוא לא מאמין ביום כן יום לא, הוא רוצה שנעשה את זה רק מתי שבא לנו, בלי תכנונים ובלי תזמונים.. ואני ממש לחוצה על זה
    אוף.. איך נרגעים?
2 תגובות
עמוד 1
  • כן, זה גם מצבי.
    הבעל מתחיל להרגיש כמו מכונה לייצור תינוקות..:)
    אין מה לעשות.. זה מוטבע בנו הרבה יותר מאצלהם.
    והכי הורג אותי כשהוא אומר "אל תדאגי, יהיה בסדר"
    זה במצב של לחץ הכי מטריף.
    תנסו ככה עוד כמה חודשים ואז אולי הוא יבין שזה לא יקרה מעצמו..
    בימינו עם כל הלחצים מחוץ לבית קשה להיכנס להריון..
    לא סתם יש כל כך הרבה פורומים וספרים ותוכניות טלוזיה...
    כיום האשה נמצאת בלחץ מתמיד של בית עבודה ולחץ לא עוזר להיקלט..
    אולי תנסי להסביר לו את זה ככה.
    אני כבר הרמתי ידיים והתחלתי להיבדק...גברים:)
  • היי מאמי... קודם כל המילה יאוש לא באה בחשבון . להוציא אותה מייד מהלקסיקון. בובה אני מבינה לליבך אבל תאמיני לי שלחץ לא תורם בכלל. אז אני יציג את עצמי אני יסמין אני מנסה כבר שנה וחודש להכנס ולא הולך לי עד עכשיו ההיתי באטרף לא רגועה לא נעימה לא עם בעלי ולא עם הסביבה שלי..כל חודש אחרי המקווה ההיתי אומרת לעצמי זהו החודש וכל חודש זכיתי לאכזבה.. וחודש שעבר ממש נשברתי נכנסתי לדיכאון .וכל הים התיכון יצא לי מהעיינים.. ואת יודעת מה יצא לי מזה-כלום- ההיתי מרוחקת מבעלי שונאת את כולם,מצב רוח ירוד. זה פשוט גורם לך להיות במירוץ... לקחתי את עצמי בידיים והחלטתי ששום דבר של יפיל אותי ילד יבוא אני בטוחה ומאמינה מכל שאבא בשמיים לא שוכח אף אחד. אז לא להתייאש להאמין ולהתחזק לא לרדוף אחרי ההריון הוא יגיע מאמי... אני מאחלת לך ולכל הבנות בפורום שב"ה החודש נתבשר בבשורות טובות ומשמחות אמן כיהי רצון.

יסמין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה